--
Activiteiten

Starten met een gezondere levenstijl?

vanaf januari 2022

Is jouw goede voornemen om te starten met een nieuwe levenstijl? Met als doel af te vallen en beter in je vel te komen? Marjolijn helpt je graag op weg. Via het PuurGezond programma begeleidt ze je in 7 stappen naar een gezond voedingspatroon maar geeft ook aandacht aan beweging en ontspanning. Interesse? Stuur een mail naar info@balansendans.nl

In Balans Zwanger 

vanaf 19 januari 2022

Ben je minimaal 18 weken zwanger en wil je je goed voorbereiden op je bevalling en je conditie optimaal houden tijdens je zwangerschap? Dan is de 8 weekse cursus ïn Balans Zwanger " iets voor jou! De cursus is gestart op woensdagavond 24 november 2021 om 20 uur, maar moest stoppen vanwege de lockdown. Maar groot nieuws op woensdag 19 januari wordt de cursus vervolgd. Kosten € 120,- voor 8 lessen. (Kijk voor mogelijke (gedeeltelijke) vergoeding je zorgverzekeringspolis na)  Opgeven kan via info@balansendans.nl. 

Nieuw PowerBurning op woensdagavond

vanaf 19 januari 2022

Op veler verzoek start Oumaima op woensdagavond met een lekkere powerburning voor volwassenen om 19 uur. De les zal als try-out gegeven worden. Als we merken dat de les goed bezocht wordt komt deze vast op het rooster. We hopen op een grote opkomst!

Nieuwsoverzicht