--
Activiteiten

Gezonder eten en meer bewegen?

maandag 6 juli 2020

Wil je graag gezonder eten, meer energie krijgen en in shape komen? Dan ben je bij Marjolijn aan het goede adres. Voedingsadvies, personal training of en combinatie van beide? Marjolijn verteld je graag wat de mogelijkheden zijn.  

Kinderlessen tijden de vakantie

maandag 6 juli 2020

Ondanks dat het vakantie is hebben we besloten om de kinderlessen tijdens de vakantie gewoon door te laten gaan. 

Peuterdans start op woensdag 8 juli a.s.

Vanaf woensdag 8 juli 2020

Op woensdag 8 juli a.s. start de peuterdans weer . De les is van 15.30 tot 16.00 uur en wordt door Oumaima gegeven. . De les is voor kinderen vanaf 2,5 tot en met 4 jaar. De peuterdans op vrijdagochtend komt hierdoor te vervallen. Heb jij een over enthousiaste peuter die zodra hij/zij muziek hoort staat te dansen? Geef je kindje dan snel op om een gratis proefles te volgen. Opgeven kan via info@balansendans.nl. Oumaima kan niet wachten om de peuters te ontmoeten!

In Balans Zwanger.

Vanaf woensdag 15 juli 2020

Op oensdag 15 juli a,s, start Ingrid met de cursus In Balans Zwanger. Deze cursus bestaat uit een reeks van 10 lessen. Ben jij zwanger geef je dan snel op voor deze super leuke cursus! De les start om 19.30 uur. Uiteraard ben je van harte welkom om een proefles te volgen. Wil je je opgeven of meer informatie, stuur dan een mail naar info@balansendans.nl

Zomer Danskamp

Donderdag 13, vrijdag 14 en zatedag 15 augustus 2020

Op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus organiseren wegens groot succes weer een Danskamp voor kinderen bij B&D. I.v.m. het coronavirus pakken we het iets anders aan. We blijven niet slapen en hebben het in de vakantie gepland. Het voorlopige programma is als volgt: donderdag 16 tot 21 uur , kennismaking, avondeten, samen film kijken en knutselactiviteit. Vrijdag 11 tot 17 uur, dansdag vol met workshops. Zaterdag 14 tot 21 uur, repeteren, spelletjes, buiten activiteit en afsluiting met bonte avond. Het danskamp gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Kosten €69,95,- p.p. voor 3 dagen. Opgeven kan via info@balansendans.nl vergeet niet de leeftijd van het kind te vermelden.