--
Activiteiten

Alle kinderlessen via zoom

va woensdag 27 januari 2021

Sinds 2 weken geven we alle kinderlessen via zoom. We zijn blij verrast te zien dat de lessen goed bezocht worden. Romy heeft het demo team nu 2 weken een buitenles aangeboden, maar ivm de kou wachten we nog even met de andere kinderen ook buiten les te geven. Binnenkort krijgen de ouders van de peuterdans een uitnodiging om hun peuter op afspraak 1 keer naar B&D te brengen. Oumaima zal dan samen met jou kindje de peuterdans aan de andere peuters via zoom geven. Uiteraard is dit vrijwillig en doet ze dit alleen als je peuter het leuk vindt.

Nieuwe en Volle Maan specials

Vanaf zaterdag 13 februari 2021

Op zaterdag 13 februari vieren wij de Nieuwe Maan, het begin van een nieuwe fase.  Het is de tijd waarin je een intentie kan zetten voor de komende periode.
Op zaterdag 27 februari vieren wij de Volle Maan, tijd voor vergeving en dankbaarheid, maar ook om alles wat je niet meer dient los te laten. Lottie en Viviane nemen jullie mee in deze twee mooie specials.  Zaterdag de 13de (lottie)  en zaterdag de 27ste (Viviane) om 12 uur. De lessen duren 75 minuten en de kosten voor de twee-delige Special zijn: € 18,50 voor leden en € 20,- voor niet leden. De prijs is voor beide lessen. Iedereen is welkom! Mocht je 1 van de dagen verhinderd zijn, of misschien beide niet kunnen volgen, geen probleem de lessen worden opgenomen je kan de lessen dus later terug zien. (kosten hetzelfde).

Workshop Werken aan je weerstand

vanaf dinsdag 23 januari 2021

Op dinsdagochtend 23 februari geeftt Marjolijn een interessante workshop :"werken aan je weerstand" volgens de PuurGezond methode. Kan jouw weerstand een extra boost gebruiken? Ik vertel je hoe we het lichaam daarbij een handje kunnen helpen.De workshop start om 10 uur en wordt via Zoom gegeven. Na afloop ontvang je de workshop digitaal met daarin volop tips en adviezen en een slank weekmenu gericht op het ondersteunen van je weerstand.Kosten € 10,-  geef je snel op via de mail.

In Balans Zwanger en Poleflow voor beginners

vanaf woensdag en zaterdag in maart 2021

 Wegens groot succes start Ingrid zodra het weer mag op woensdag een nieuwe 10 weekse cursus in Balans Zwanger om 19.30 uur. Wil je  meer informatie of wil je  je inschrijven stuur dan een mail naar info@balansendans.nl.. Een proefles kost € 12,50, voor 10 lessen betaal je € 125,-.Zodra het weer mogelijk is start Desiree weer met een nieuwe 10 weekse cursus PoleFlow voor beginners op de zaterdag.. Altijd al willen leren paaldansen grijp dan nu je kans! De curusus kost € 125,- voor 10 lessen. Ben je nog geen lid bij B&D dan betaal je ook € 25,- inschrijfkosten. Laat je het ons  weten als je mee wil doen? We houden je dan op de hoogte wanneer de eerste les gaat starten. Voor meer info. of om je op te geven stuur je een mail naar info@balansendans.nl 

Nieuwsoverzicht