--
Activiteiten

Klassiek Ballet en Modern 

vanaf 12  mei 

Vanaf 12 mei wordt de Klassiek ballet voor kinderen weer om 16 uur ipv 17 uur gegeven. Dit omdat vanaf die dag de Modern in tweeën wordt gesplitst. Modern vanaf 8 jaar is dan om 17 uur en de Modern vanaf 11 jaar om 18 uur. Zo kunnen we de leeftijdscategorieën beter hanteren. De groep is nu behoorlijk groot en dat gaat ten koste van de kwaliteit van de les. Juf Maureen wil graag meer aandacht kunnen geven aan de dansers, zo kan zij beter werken aan de groei van elke danser. Voor de hele maand Mei geldt neem gratis een vriendinnetje mee naar de les! Wie weet wordt zij ook lid bij Balans&Dans dat zou toch geweldig zijn? Let op voorlopig worden de lessen nog buiten gegeven dus kleed je warm aan. 

In 7 weken naar een PuurGezonde levenstijl

Vanaf 21 mei

Gaat het thuiszitten en het minder bewegen je letterlijk in de weg zitten? Wil je voordat de zomervakantie begint serieus aan je voedingspatroon werken? Wil je je weer fitter en gezonder voelen, een paar kilo afvallen zonder ingewikkelde recepten, dure supplementen en verboden voeding? Doe dan mee met de cursus in 7 weken PuurGezond. De cursus bestaat uit 7 lessen in kleine groepjes. Voor € 99,95 help ik je op weg naar een gezonde levenstijl, ontvang je een tas, werkmap, een weerstandsband en 7 lessen van een uur waarvan 1 bewegen en ontspannen is. Ik ben aangesloten bij de BGN en heb een AGB code. Informeer bij je ziektekosten verzekering naar een eventuele vergoeding. De cursus start op vrijdag 21 mei om 9 uur en op woensdagavond 26 mei om 19 uur. Voor meer informatie of aanmelden stuur een mail naar info@balansendans.nl. Ik hoop tot snel, Marjolijn

Buitenlessen

vanaf maart 2021

Naast de zoom en videolessen geven we bijna iedere dag lessen buiten onder het afdakje en met mooi weer op het parkeerterrein bij Balans&Dans. De lessen mogen gegeven worden aan groepjes van 4. Echter mag de docente aan meerdere groepjes van 4 tegelijk les geven. Sinds 2 weken zijn we aan het uitproberen of het mogelijk is om aan 3 groepjes van 4 tegelijk les te geven. Let op het is super belangrijk dat er echt duidelijk groepjes van 4 zijn en er tussen de deelneemsters 1,5 meter afstand is.Omdat de groepen weer wat groter mogen zijn duurt de les gewoon weer 1 uur, alleen als het erg koud is stoppen we iets eerder. Kleed je lekker warm aan, desinfecteer voor en na de les je handen en maak na de les de materialen die je van ons gebruikt schoon. Gelieve geen gebruik te maken van het toilet en blijf na de les, hoe gezellig dat ook is, niet hangen! 

In Balans Zwanger en Poleflow voor beginners

vanaf woensdag 19 mei 2021

 Wegens groot succes start Ingrid  op woensdag 19 mei a.s. weer een nieuwe 10 weekse cursus in Balans Zwanger om 19.00 uur. Wil je  meer informatie of wil je  je inschrijven stuur dan een mail naar info@balansendans.nl.. Een proefles kost € 12,50, voor 10 lessen betaal je € 125,-.De cursus gaat alleen door bij minimaal 4  deelneemsters. Zodra het weer mogelijk is start Desiree met een nieuwe 10 weekse cursus PoleFlow voor beginners op de zaterdag.. Altijd al willen leren paaldansen grijp dan nu je kans! De curusus kost € 125,- voor 10 lessen. Ben je nog geen lid bij B&D dan betaal je ook € 25,- inschrijfkosten. Laat je het ons  weten als je mee wil doen? We houden je dan op de hoogte wanneer de eerste les gaat starten. Voor meer info. of om je op te geven stuur je een mail naar info@balansendans.nl 

Heerlijk mini retreat "Yoga maakt Gelukkig"

zaterdag 5 juni 2021

 Zaterdag 5 juni organiseren we samen met De Zonnecirkel en superfijne yogadag. Doe jij mee aan deze heerlijke combi virtuele/live retreatdag? De hele dag kun je ervaringen opdoen van het ontspannen zijn op mentaal en lichamelijk gebied. Voor € 35,- ben je de hele dag verzekerd van "me-time" plus, indien je dat wil,  de broodnodige sociale contact momenten. Allerlei verschillende yoga lessen via zoom en  "live" contact (als je daar behoefte aan hebt)  met een heerlijke vegetarische lunchbox en wandeling. Voor meer informatiinfo@balansendans.nl.

Nieuwsoverzicht