--
Agenda

Vanaf heden Africain op woensdag

Vanaf heden is de Africain/dancehall les op woensdagavond om 20.00 uur ipv dinsdagavond 20.15 uur. Je bent van harte welkom om met deze les mee te doen. Minimum leeftijd is 14 jaar.

Body&Mind op dinsdagochtend

Al eens meegedaan aan de B&M op dinsdagochtend van Bo? We merken dat de les wat minder bezocht wordt en dat vinden we zo jammer. Daarom mag vanaf heden ieder lid van B&D een keer gratis mee doen (gaat niet van je aantal lessen af) en mag je gratis een vriendin meenemen om een proefles te doen. De les start op 10.15 uur. Er is geen ervaring nodig. Deze actie loopt tot eind april 2023.

Activiteiten

Cacao Ceremonie & Adem Cirkel

Zondag 9 april 

Zondag 9 april organiseren Lottie en Viviane weer een transformerende Cacao Ceremonie & Adem Cirkel bij Balans&Dans.
Een cacaoceremonie nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel en geeft je immuunsysteem een enorme boost.
Een Adem Cirkel neem je mee naar binnen, naar de blokkades die je in de weg zitten, naar de oorspronkelijke pijn om deze de nodige ruimte en werkelijke “lucht” te geven om te kunnen transformeren.
Lottie is gecertificeerd cacaoceremonie faciltator sinds 3 jaar en geeft haar magische ceremonies met liefde en aandacht voor Mama Cacao.
Viviane is gecertificeerd Adem Coach en werkt al sinds 2009 met groepen. Haar Adem Cirkels zijn zeer inspirerend en transformatief.
Doe je mee?
De Ceremonie start om 13:30 en eindigd om 17 uur met een kopje thee en iets lekkers erbij.
Kosten: €65,-

Ga je mee op Retreat

April 2023

In samenwerking met DreamBoost bieden wij een exclusieve Retreat aan. Een 4 Daagse onvergetelijk Retreat om helemaal tot rust te komen. Kijk voor meer info op: www.dreamboost.nl.

Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!