--
Agenda

December Feestmaand

Tijdens de kerstvakantie 24/12  t/m 8/1 worden er geen kinderlessen gegeven. Voor de volwassenen komt er een "kerstrooster"we zullen deze zsm on-line zetten. De kerstdagen, oudjaarsdag en 1 januari zijn we gesloten.

Polefow vanaf heden instroom les

Op zaterdag ochtend om 9.30 uur hebben we een beginnersles Poleflow. Op maandagavond is er om 20.15 een PoleFlow les voor alle levels. Bij beide lessen kan je als beginner zonder probleem instromen. Wel vragen we je vriendelijk om je van te voren aan te melden zodat we een plekje voor je kunnen reservern. 

Activiteiten

Klankschalen ligconcert sessie

Zondag 18 december 

Klankschalen ligconcert sessie zondag 18 december, begeleid door meditatie leraar en sound healer Hilda Postema en Pieter Post.Inloop vanaf 13.30 uur. Aanvang stipt 14.00 uur, deur sluit ook om 14.00 uur.  Einde 15.30 uur Thema: Elk deel is een onderdeel van het Geheel Stel je voor….. je ligt heerlijk op een zachte mat. Dekentjes, kussentjes, in alles is voorzien.Je laat je meevoeren door de klanken van verschillende, op elkaar afgestemde klankschalen, die je naar een diep niveau van ontspanning brengen…De vibratie van de klanken verspreiden zich in de ruimte, en lossen op, laten je achter in een ruimtelijke beleving van jezelf…Er valt niets te doen, alleen te Zijn. Andere klanken vullen de ruimte, de gong, gezongen mantra’s begeleid door monochords… klankbuizen, poëzie… De klanken verbinden je, met jezelf en daardoor ook met het geheel. Elk deel is een onderdeel van het geheel. Bijdrage €20. Opgeven via info@balansendans.nl. 1 week van te voren sturen wij een betaalverzoek. Mannen zijn ook van harte welkom.

Kerst Zumba

Vrijdag 23 december

Vrijdag avond geven Bien, Daphne en Viviane weer een leuke Kerst Zumba van 19.00 uur t/m 20.30 uur. Jij komt toch ook leuk met ons mee swingen? De les wordt in kerstsfeer gegeven, op kerst maar ook gewone zumba muziek. Verkleden mag maar hoeft niet. De workshop is gratis voor leden en € 10,- voor niet leden. Neem wat lekkers mee voor na de les zodat we gezellig met elkaar op de kerst en alvast een goed nieuwjaar kunnen toasten.

Sexy Xmass Poleflow op hakken

Zaterdag 24 december 

Op zaterdag geeft Miriam 2 super leuke Poleflow workshops. De 1ste is voor beginners en start om 9.30 uur, de 2de is voor intermediate/gevorderden en start om 10.30 uur. De les is (als je durft ) op hakken. Neem dan ook,  als je dat wil uitproberen, hakken en eventueel kniebeschermers mee. Uiteraard zal Miriam de choreografie ook op de beginners aanpassen. Verkleden mag maar hoeft niet, net zoals de hakken. De workshop is voor leden gratis en voor niet leden € 15,-. Zien we je de 24ste?

Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!