--
Agenda

Samba Workshop met Gastdocent op za 17 sept

Net voor de lockdowns hebben wij een Samba Party georganiseerd, het was een groot sucess!
Brazilian drankjes en hapjes, prachtige braziliaanse danseressen, PaalDans demonstratie, en een Samba Workshop met onze gaste docenten van de @metodomp @victorallonzo. 
Zaterdag 17 September  vanaf 20 uur.
Kom je naar ons feest? 
Wil je meedoen met de workshop?
Laat het via mail weten of je beginner (nooit samba gedanst) of intermediate niveau bent (kan al de basis samba stapjes).
info@balansendans.nl

Volle Maan Strand Special

Op zaterdag 10 september vieren wij weer de Volle maand bij de hurkende man strand.
Wij ontmoeten elkaar om 05 uur sochtends, dan is het Amrit Vela, de tijd tussen 3 en 6 uur, wanneer de wereld nog stil is en wij makkelijker in de meditatieve staat komen.
Yoga, ademen en zwemmen, dat gaan we met elkaar doen.
Neem een kopje voor de thee, yogamat, dekentje (ev) en kleed je in lagen.
Wij duimen voor goed weer.
Kosten: earlybird (tot 01 sept) €12,50 / daarna €15,-  contant meenemen aub. Meedoen? Laat het ons weten via info@balansendans.nl.

Activiteiten

Cursus In Balans Zwanger

Woensdag  31 augustus 2022

Ben je zwanger en wil je je goed voorbereiden op je bevalling en je conditie optimaal houden tijdens je zwangerschap? Dan is de 8 weekse cursus In Balans Zwanger iets voor jou! De cursus wordt gegeven door Oefentherapeut Mensendieck Ingrid Groenesteijn. De kosten voor deze cursus zijn € 120,- voor 8 lessen van een uur. Kijk voor mogelijke (gedeeltelijke) vergoeding je zorgverzekeringspolis na. Interesse: geef je op via info@balansendans.nl

Ga mee op Retraite

Vrijdag 30 september tot maandag 3 oktober 2022

Heb jij zin om er even ECHT tussenuit te gaan en je te verbinden met jezelf en vrouwen net als jij?
Yoga, meditatie, ademwerk, flow schrijven en nog veel meer. Je wordt tijdens deze BE LOVING FREE Dreamboost Retreat helemaal in de watten gelegd door onze chefs die verrukkelijk vegetarisch koken. Tot aan het diner verblijven we in de stilte. Tijdens en na het diner verbinden we ons met elkaar en vieren we samen het leven! Meer info? KIJK HIER!

Auditie voor het DemoTeam

Begin september 2022

Ben jij gek op dansen? Vind je het leuk om aan danswedstrijden mee te doen en tijdens opendagen of evenementen met een groep op te treden? Ben je bereid om 2 tot 3 keer per week te komen trainen en op deze manier je dansen verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! In maand September houden wij weer audities voor ons Demoteam (datum volgt nog). Minimale leeftijd 10 jaar. Wil je meer informatie of meedoen geef je dan op via info@balansendans.nl

K3 Run&Fun

Zondag 18 September

Op zondag 18 september gaan we met B&D naar het K3 Run&Fun Festijn in Belgie. We vertrekken met een bus om 07.30 uur en zijn om ongeveer 19.30 uur terug. De prijs is € 80 voor 1 ouder en 1 kind. Dit is inclusief bus vervoer heen en terug, goodie bag, eten en drinken en natuurlijk heel veel plezier. Indien er een persoon extra meekomt kost dit € 35,- extra Opgeven kan via info@balansendans.nl

Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!