--
Samen met collega's trainen!
We houden ons ook bezig met yogalessen speciaal voor bedrijven. Kom je toch liever eerst een lesje zelf proberen? Vraag een gratis proefweek aan!

Balans & Dans voor bedrijven

Fysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf. Toch is ontspanning op de werkplek vaak ver te zoeken. Medewerkers zitten vaak ongemerkt urenlang met opgetrokken schouders achter de computer. Zo sluipen veelvoorkomende stressklachten als RSI, rugklachten en burn-out erin. Wil je investeren in het welzijn van je medewerkers en je bedrijf om zo kosten te besparen en ziekteverzuim terug te dringen? Dan is bedrijfsyoga bij Balans & Dans een goede keuze! 

Tijdens een yogales verfrissen de ademhalings- en ontspanningsoefeningen de geest en ontspannen het lichaam. De dynamische oefeningen verhogen de vitaliteit en verbeteren de lichaamshouding. Medewerkers kunnen zich beter concentreren, zijn productiever en zitten beter in hun vel.

Balans & Dans verzorgt workshops en yogalessen voor bedrijven als vaste activiteit, voor een bedrijfsuitje of voor team building. Deze zijn geschikt voor grote en kleine groepen en kunnen op locatie of in de studio van Balans & Dans verzorgd worden. Tijdens een intake wordt gezamenlijk de benadering gekozen die het beste past bij het bedrijf. Ben je geïnteresseerd? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

Blijf op de hoogte!