--
Help ik word te zwaar!

Gaat het thuiszitten en het minder bewegen je letterlijk in de weg zitten? Wil je voordat de zomervakantie begint serieus aan je voedingspatroon werken? Wil je je weer fitter en gezonder voelen, een paar kilo afvallen zonder ingewikkelde recepten, dure supplementen en verboden voeding?

In 7 stappen fitter, gezonder en slanker

Moe, futloos en te zwaar? Wil je nog voordat de vakantie begint hier aan werken? Doe dan mee met de 7 weekse cursus " in 7 weken naar een gezond voedingspatroon". Iedere week bespreek ik een stap. Aan het eind van de cursus zal je zien dat door al die stappen toe te passen je zonder al te veel moeite minder moe en fitter bent en waarschijnlijk ook iets afgevallen. Heel eenvoudig, geen supplementen, verboden voedsel  of ingewikkelde recepten, dat wil jij toch ook? 

Het programma:

Iedere week bespreken we 1 stap: week 1 de tussendoortjes, week 2 het ontbijt, week 3 drinken, week 4 bewegen en rust, week 5 groenten, week 6 lunch en week 7 plannen en afsluiting. De cursus start op vrijdagochtend 21 mei om 9 uur en op woensdagavond  26 mei om 19 uur. Voor € 99,-  krijg je 7 uur les waarvan 1 samen sporten, een tas, werkmap en weerstandsband. Indien je een aanvullende ziektekostenverzekering hebt wordt er meestal een (gedeeltelijke) vergoeding gegeven. 

Nieuw: Wandel je slank

Wil je niet in een groepje en vind je het sowieso spannend om 1 op 1 tegenover elkaar te zitten? Vind je wandelen fijn maar niet in je eentje? Vanaf heden start ik ook met wandelconsulten. In overleg gaan we 7 keer samen wandelen en bespreken we iedere week een stap. Zo wandel jezelf letterlijk naar een gezonder maar vooral slanker voedingspatroon. Dag, tijd en locatie in overleg. De wandeling is maximaal 30 minuten. Kosten € 120,- voor 7 weken inclusief tas en iedere week een stappenkaart.

Individueel consult

Natuurlijk kan je ook kiezen individuele begeleiding. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis. Besluit je door te gaan dan starten we met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je voedingspatroon aan de hand van een eetdagboekje, stellen we samen een streefgewicht als doel en krijg je tips en advies. Na het intakegesprek ga je zelf aan de slag en zien we elkaar op afspraak voor een consult. De prijs voor het intake gesprek is €45,- en voor een consult € 22,50. 

Zie ik je snel ?

Belangrijk om te weten is dat ik aangesloten ben bij de BGN en een AGB code heb. Hierdoor is het mogelijk om bij je (aanvullende) ziektekostenverzekering een (gedeeltelijke) vergoeding te krijgen. Ik hoop je snel te zien!

Wil je meer informatie of je inschrijven voor de cursus stuur dan een mail naar info@balansendans.nl 

Tot snel, Marjolijn Dirks

Meer lezen?

Paaldansen bij Balans&Dans in Lelystad

Sinds de oprichting van Balans&Dans in maart 2012 bieden we paaldans lessen aan. Paaldans wordt vaak geassocieerd met louche nachtclubs en striptease tenten. Maar weet je dat Paaldans echt ontzettend leuk is? En dat het heel goed voor je lichaam is omdat er kracht, uithouding, coordinatie en flexibiliteit aan te pas komt? 

Help ik word te zwaar!

Gaat het thuiszitten en het minder bewegen je letterlijk in de weg zitten? Wil je voordat de zomervakantie begint serieus aan je voedingspatroon werken? Wil je je weer fitter en gezonder voelen, een paar kilo afvallen zonder ingewikkelde recepten, dure supplementen en verboden voeding?

Green Week Detox

Volgens Ayurveda ben je wat je eet. Elke hap eten wordt uiteindelijk omgezet in de cellen van je lichaam. Af en toe is het zeker een goed idee om je lichaam de kans te geven zichzelf te reinigen door middel van een detox.
 
De start van het jaar is een mooie moment om je lichaam en geest te reinigen. Een interne schoonmaak helpt je om alles wat over-gegeten is tijdens Kerst, Oud&Nieuw (en lockdowns) te detoxen en nieuwe groene energie binnen te laten stromen. Ook oude gewoontes achter je te laten en met energie nieuwe projecten te starten.
Het is een natuurlijk proces om eerst het oude los te laten voordat we met nieuwe energie aan iets nieuws beginnen. Toch?
 
Wil jij ook fysiek, emotioneel en mentaal detoxen? 
Doe mee met deze lekkere Green Week waar je veel en lekker kan eten.

Lekker buiten sporten bij Balans&Dans

Sinds 3 maart j.l. worden alle kinderlessen bij Balans&Dans buiten gegeven. Ook hebben we op dinsdagavond om 19 uur een groepsles speciaal voor jongeren van 14 t/m 26 jaar. Ben je ouder dan 26 jaar dan kan je op maandag of woensdag ochtend 30 minuten meedoen aan een duo training. Zo begin je je dag fit en gezond! Maar wist je dat personal training buiten ook mogelijk is?

Winterdip of Coronamoeheid?

Gingen we verleden jaar vol goede moed het begin van de pandemie tegemoet, zakt deze nu bij velen van ons in de schoenen. Ondanks de verscherpte maatregelen, de avondklok en de vaccinaties lijkt het eind nog lang niet in zicht.

Schouders eronder en doorgaan!

Laten we eerlijk zijn, 2021 is waardeloos begonnen. Geen vuurwerk, geen feesten, een verlengde lockdown en nu een dreigende avondklok.