--
Lekker buiten sporten bij Balans&Dans

Sinds 3 maart j.l. worden alle kinderlessen bij Balans&Dans buiten gegeven. Ook hebben we op dinsdagavond om 19 uur een groepsles speciaal voor jongeren van 14 t/m 26 jaar. Ben je ouder dan 26 jaar dan kan je op maandag of woensdag ochtend 30 minuten meedoen aan een duo training. Zo begin je je dag fit en gezond! Maar wist je dat personal training buiten ook mogelijk is?

Buiten sporten is gezond

Natuurlijk is buiten sporten onder het afdakje bij Balans&Dans lang niet zo prettig als sporten in onze mooie studio's. Maar buiten sporten is wel gezond! Denk maar aan het aanmaken van vitamine D, schone en frisse lucht, je maakt in de buitenlucht meer endorfine aan (ook wel gelukshormoon genoemd) en niet onbelangrijk je verbrandt meer calorieën met sporten in de buitenlucht wat fijn is als je wilt afvallen!

Wil je hulp bij afvallen?

Balans&Dans mag nog steeds niet open, maar Marjolijn mag wel weer als gewichtsconsulente aan het werk. Gaat het thuis zitten en het minder bewegen je letterlijk in de weg zitten? Maak dan een afspraak met Marjolijn. Zij helpt je graag op weg naar een gezond voedingspatroon en een gezondere levensstijl. Het kennismakings/intake gesprek is altijd gratis. Heb je een aanvullende ziektekostenverzekering dan krijg je meestal een (gedeeltelijke) vergoeding. Ga hier naar haar Facebookpagina of stuur Marjolijn een mail.

Personal Training bij Balans&Dans

Viviane en Marjolijn geven beide personal training bij Balans&Dans. En zolang dat nog niet binnen mag doen we dat buiten. Dat hoeft niet beneden bij Balans&Dans, we kunnen ook elders in Lelystad afspreken. Maar personal training is toch heel duur? Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan maar je mag heus wel eens in jezelf investeren. En als je dan het doel wat je samen met je personal trainster hebt bepaald haalt is het deze investering dubbel en dwars waard. Als je de personal training combineert met gewichtsbeheersing via Marjolijn geeft je aanvullende ziektekostenverzekering meestal een (gedeeltelijke) vergoeding. 

Detoxen met het Green Diet

De start van de lente is de perfecte tijd om je lichaam te reinigen. Een interne schoonmaak helpt je om je winterlichaam te detoxen en het lente licht en energie binnen te laten stromen.Het is een natuurlijk proces om eerst de oude energie los te laten voordat we met nieuwe energie aan iets nieuws beginnen. Wil jij ook fysiek, emotioneel en mentaal detoxen? Doe mee met dit lekkere Green Diet waar je veel en lekker kan eten en je geweldig gaat voelen. Ook geeft Viviane tijdens het Green Diet elke ochtend een Yoga Detox les om je detox te ondersteunen (niet verplicht maar om je te helpen je detox naar een hogere level te brengen). Wij starten het Green Diet op maandag 22 maart.  

Sport jij met ons buiten mee?

We wachten weer met spanning de volgende persconferentie af. Eigenlijk verwachten we dat het buitensporten in groepsverband binnenkort weer mogelijk wordt voor alle leeftijden. Laten we hopen dat het weer meewerkt zodat we naast de actieve lessen buiten bij Balans&Dans, we ook de pilates en yogalessen in de prachtige tuinen van onze leden mogen geven. Zien we jullie snel? Liefs van Viviane en Marjolijn.

Meer lezen?

Paaldansen bij Balans&Dans in Lelystad

Sinds de oprichting van Balans&Dans in maart 2012 bieden we paaldans lessen aan. Paaldans wordt vaak geassocieerd met louche nachtclubs en striptease tenten. Maar weet je dat Paaldans echt ontzettend leuk is? En dat het heel goed voor je lichaam is omdat er kracht, uithouding, coordinatie en flexibiliteit aan te pas komt? 

Help ik word te zwaar!

Gaat het thuiszitten en het minder bewegen je letterlijk in de weg zitten? Wil je voordat de zomervakantie begint serieus aan je voedingspatroon werken? Wil je je weer fitter en gezonder voelen, een paar kilo afvallen zonder ingewikkelde recepten, dure supplementen en verboden voeding?

Green Week Detox

Volgens Ayurveda ben je wat je eet. Elke hap eten wordt uiteindelijk omgezet in de cellen van je lichaam. Af en toe is het zeker een goed idee om je lichaam de kans te geven zichzelf te reinigen door middel van een detox.
 
De start van het jaar is een mooie moment om je lichaam en geest te reinigen. Een interne schoonmaak helpt je om alles wat over-gegeten is tijdens Kerst, Oud&Nieuw (en lockdowns) te detoxen en nieuwe groene energie binnen te laten stromen. Ook oude gewoontes achter je te laten en met energie nieuwe projecten te starten.
Het is een natuurlijk proces om eerst het oude los te laten voordat we met nieuwe energie aan iets nieuws beginnen. Toch?
 
Wil jij ook fysiek, emotioneel en mentaal detoxen? 
Doe mee met deze lekkere Green Week waar je veel en lekker kan eten.

Lekker buiten sporten bij Balans&Dans

Sinds 3 maart j.l. worden alle kinderlessen bij Balans&Dans buiten gegeven. Ook hebben we op dinsdagavond om 19 uur een groepsles speciaal voor jongeren van 14 t/m 26 jaar. Ben je ouder dan 26 jaar dan kan je op maandag of woensdag ochtend 30 minuten meedoen aan een duo training. Zo begin je je dag fit en gezond! Maar wist je dat personal training buiten ook mogelijk is?

Winterdip of Coronamoeheid?

Gingen we verleden jaar vol goede moed het begin van de pandemie tegemoet, zakt deze nu bij velen van ons in de schoenen. Ondanks de verscherpte maatregelen, de avondklok en de vaccinaties lijkt het eind nog lang niet in zicht.

Schouders eronder en doorgaan!

Laten we eerlijk zijn, 2021 is waardeloos begonnen. Geen vuurwerk, geen feesten, een verlengde lockdown en nu een dreigende avondklok.