--
Paaldansen bij Balans&Dans in Lelystad

Sinds de oprichting van Balans&Dans in maart 2012 bieden we paaldans lessen aan. Paaldans wordt vaak geassocieerd met louche nachtclubs en striptease tenten. Maar weet je dat Paaldans echt ontzettend leuk is? En dat het heel goed voor je lichaam is omdat er kracht, uithouding, coordinatie en flexibiliteit aan te pas komt? 

Mandy paaldans docente aan het woord:

Mandy schrijft het volgende over paaldans of poleflow zoals wij het noemen bij Balans&Dans: Ik ben begonnen met paaldansen uit nieuwsgierigheid. Ik was net aangenomen op de dansacademie in Tilburg en had al veel dansstijlen in mijn repertoire. Ik had paaldanssport op TV gezien en het leek mij interessant om een keer uit de proberen. Ik vond het erg leuk en pakte het snel op. Het duurde dan ook niet lang voordat ik lessen en workshops ging geven. Inmiddels geef ik, af en aan, met heel veel plezier al 12 jaar paaldansles. Ik vind dit echt de allerleukste sport die er is. Buiten dat het heel leuk is en er altijd iets te leren valt, is het ook een full body work-out. Je lichaam wordt er ontzettend sterk van. Mensen gaan ervan uit dat je voor paaldansen sterk en lenig moet zijn. Dit zijn absoluut geen vereisten. Kracht en lenigheid bouw je op tijdens de les. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan leren paaldansen, ongeacht hoe je eruit ziet of wat je achtergrond is.

Desiree paaldans docente zegt het volgende:

Hoi, ik ben Dees, 37 jaar.Ik heb vroeger geturnd en was al jaren opzoek naar een sport die daar een beetje op aansluit. Na lang twijfelen heb ik in 2018 een proefles poleflow gedaan bij Balans en Dans. Sinds die tijd ben ik echt verslaafd geraakt aan paaldansen en ik geef er sinds vorig jaar zelf ook de beginners en intermediate les.Paaldans is voor mij echt een uitlaatklep, een full body workout. De ene keer heel sierlijk en gericht op flexibiliteit en de andere keer lekker volop bezig met kracht. Paaldansen is dus heel veelzijdig en voor iedereen en elk niveau. Je kan beginnen zonder enige ervaring en de kracht en lenigheid komen dan vanzelf!  Ik zou het super leuk vinden om je te laten zien wat paaldansen is en je enthousiast te maken voor deze geweldige sport!

Wil je zelf ervaren wat poleflow is?

Geef je dan snel op voor onze workshop Poleflow beginners . De workshop is op zaterdag 14 augustus van 10.00 tot 11.30 uur. De workshop bestaat uit  een demo + een les voor € 15,- pp. Is paaldansen echt jouw ding? Dan kun je je inschrijven voor de beginnerscursus van 10 weken lang welke start op zaterdag 4 september. Opgeven? Stuur een mailtje naar info@balansendans.nl

Paaldansen als vrijgezellenfeestje

Op zoek naar een leuk idee voor een vrijgezellenfeestje? Al vanaf € 150,- is het mogelijk om met max 10 vriendinnen een workshop paaldansen te volgen. We ontvangen jullie met een glaasje bubbles. De bruid gaat niet weg voordat ze (indien ze dat wil) ondersteboven in de paal heeft gehangen! Uiteraard kunnen er desgewenst foto's gemaakt worden. 

Hebben we je interesse?

Bij Balans&Dans bieden we poleflowlessen voor 3 nivo's. Advanced, intermediate en voor beginners. De les voor beginners wordt als cursus aangeboden.  10 weken lang op zaterdagochtend voor maar € 125,- pp. Als je deze 10 lessen hebt gevolgd kan je meestal doorstromen naar de intermediate les. Deze les kan je volgen met een abonnement of een 10 rittenkaart. Kan je op 14 augustus niet naar de workshop komen weet dan dat het altijd mogelijk is om tijdens de 1ste of 2de les van de beginnerscursus in te stappen. We hopen je snel te zien  bij Balans&Dans, waar het sporten een feestje is..............

Meer lezen?

Paaldansen bij Balans&Dans in Lelystad

Sinds de oprichting van Balans&Dans in maart 2012 bieden we paaldans lessen aan. Paaldans wordt vaak geassocieerd met louche nachtclubs en striptease tenten. Maar weet je dat Paaldans echt ontzettend leuk is? En dat het heel goed voor je lichaam is omdat er kracht, uithouding, coordinatie en flexibiliteit aan te pas komt? 

Help ik word te zwaar!

Gaat het thuiszitten en het minder bewegen je letterlijk in de weg zitten? Wil je voordat de zomervakantie begint serieus aan je voedingspatroon werken? Wil je je weer fitter en gezonder voelen, een paar kilo afvallen zonder ingewikkelde recepten, dure supplementen en verboden voeding?

Green Week Detox

Volgens Ayurveda ben je wat je eet. Elke hap eten wordt uiteindelijk omgezet in de cellen van je lichaam. Af en toe is het zeker een goed idee om je lichaam de kans te geven zichzelf te reinigen door middel van een detox.
 
De start van het jaar is een mooie moment om je lichaam en geest te reinigen. Een interne schoonmaak helpt je om alles wat over-gegeten is tijdens Kerst, Oud&Nieuw (en lockdowns) te detoxen en nieuwe groene energie binnen te laten stromen. Ook oude gewoontes achter je te laten en met energie nieuwe projecten te starten.
Het is een natuurlijk proces om eerst het oude los te laten voordat we met nieuwe energie aan iets nieuws beginnen. Toch?
 
Wil jij ook fysiek, emotioneel en mentaal detoxen? 
Doe mee met deze lekkere Green Week waar je veel en lekker kan eten.

Lekker buiten sporten bij Balans&Dans

Sinds 3 maart j.l. worden alle kinderlessen bij Balans&Dans buiten gegeven. Ook hebben we op dinsdagavond om 19 uur een groepsles speciaal voor jongeren van 14 t/m 26 jaar. Ben je ouder dan 26 jaar dan kan je op maandag of woensdag ochtend 30 minuten meedoen aan een duo training. Zo begin je je dag fit en gezond! Maar wist je dat personal training buiten ook mogelijk is?

Winterdip of Coronamoeheid?

Gingen we verleden jaar vol goede moed het begin van de pandemie tegemoet, zakt deze nu bij velen van ons in de schoenen. Ondanks de verscherpte maatregelen, de avondklok en de vaccinaties lijkt het eind nog lang niet in zicht.

Schouders eronder en doorgaan!

Laten we eerlijk zijn, 2021 is waardeloos begonnen. Geen vuurwerk, geen feesten, een verlengde lockdown en nu een dreigende avondklok.