--
Schouders eronder en doorgaan!

Laten we eerlijk zijn, 2021 is waardeloos begonnen. Geen vuurwerk, geen feesten, een verlengde lockdown en nu een dreigende avondklok.

Wat heeft B&D geleerd?

Hoe grappig is het als je ons nu vergelijkt met verleden jaar in januari. Hadden we toen nog nauwelijks gehoord van zoom, urls, filmpjes uploaden, worden we er nu steeds handiger in. Creatief denken is ineens een begrip. Schakelen en vooruit denken!

Vallen en opstaan:

Hoe we ook ons best doen B&D wordt hard getroffen door de pandemie. Tot nu toe geen steun van de overheid, veel opzeggers, veel minder inkomsten en vaste lasten die gewoon doorgaan. Maar ook ontzettend veel lieve reacties van leden die ons blijven steunen en in ons blijven geloven en niet te vergeten onze docentes, die ook allemaal ernstig getroffen worden, helpen ons daar waar het kan. Hartverwarmend is dat...

Hoe kijkt Marjolijn terug op afgelopen tijd:

Terleurgesteld dat de bruiloft van mijn zoon is uitgesteld, ik niet mijn jaarlijkse bezoekje aan Griekenland heb kunnen maken en natuurlijk ervaar ik het ook als lastig dat ik beperkt wordt in dingen doen die ik leuk vind., Maar ook dankbaar dat mijn oma (100 jaar) en mijn ouders (80 en 78 jaar) het net als mijn andere dierbaren het tot nu toe goed maken en gezond zijn. Ik meer tijd heb voor onze Spaanse hond die sinds mei 2020 bij ons is, en ik eindelijk de klusjes in huis en mijn studie Grieks weer heb kunnen oppakken.

Hoe kijkt Viviane terug op de afgelopen tijd:

Sinds kort weet ik dat ik Corona heb. Dat was best schrikken. Dus hoe kijk ik terug op afgelopen tijd? Ik vind het jammer dat ik mijn familiebezoek naar Brazilie 2 keer heb moeten annuleren. Ik zie ze maar 1 keer per jaar en mis ze ontzettend. Maar ik ben dankbaar dat ze allemaal gezond zijn. De laatste 2 jaar heb ik me in Kundalini Yoga verdiept. Deze yoga heeft mijn imuunsysteem versterkt en me dichterbij mijn kern gebracht. Omdat we veel binnen moesten blijven heb ik veel kunnen leren.  Daarnaast heb ik veel meer tijd voor mijn gezin wat voelt als een kadootje. 

En hoe nu verder?

In maart viert Balans&Dans alweer haar 9de jubileum. We zijn vastbesloten om door te knokken. Ondanks de tegenslagen, en beperkingen zetten we de schouders eronder en gaan we door!

Meer lezen?

Paaldansen bij Balans&Dans in Lelystad

Sinds de oprichting van Balans&Dans in maart 2012 bieden we paaldans lessen aan. Paaldans wordt vaak geassocieerd met louche nachtclubs en striptease tenten. Maar weet je dat Paaldans echt ontzettend leuk is? En dat het heel goed voor je lichaam is omdat er kracht, uithouding, coordinatie en flexibiliteit aan te pas komt? 

Help ik word te zwaar!

Gaat het thuiszitten en het minder bewegen je letterlijk in de weg zitten? Wil je voordat de zomervakantie begint serieus aan je voedingspatroon werken? Wil je je weer fitter en gezonder voelen, een paar kilo afvallen zonder ingewikkelde recepten, dure supplementen en verboden voeding?

Green Week Detox

Volgens Ayurveda ben je wat je eet. Elke hap eten wordt uiteindelijk omgezet in de cellen van je lichaam. Af en toe is het zeker een goed idee om je lichaam de kans te geven zichzelf te reinigen door middel van een detox.
 
De start van het jaar is een mooie moment om je lichaam en geest te reinigen. Een interne schoonmaak helpt je om alles wat over-gegeten is tijdens Kerst, Oud&Nieuw (en lockdowns) te detoxen en nieuwe groene energie binnen te laten stromen. Ook oude gewoontes achter je te laten en met energie nieuwe projecten te starten.
Het is een natuurlijk proces om eerst het oude los te laten voordat we met nieuwe energie aan iets nieuws beginnen. Toch?
 
Wil jij ook fysiek, emotioneel en mentaal detoxen? 
Doe mee met deze lekkere Green Week waar je veel en lekker kan eten.

Lekker buiten sporten bij Balans&Dans

Sinds 3 maart j.l. worden alle kinderlessen bij Balans&Dans buiten gegeven. Ook hebben we op dinsdagavond om 19 uur een groepsles speciaal voor jongeren van 14 t/m 26 jaar. Ben je ouder dan 26 jaar dan kan je op maandag of woensdag ochtend 30 minuten meedoen aan een duo training. Zo begin je je dag fit en gezond! Maar wist je dat personal training buiten ook mogelijk is?

Winterdip of Coronamoeheid?

Gingen we verleden jaar vol goede moed het begin van de pandemie tegemoet, zakt deze nu bij velen van ons in de schoenen. Ondanks de verscherpte maatregelen, de avondklok en de vaccinaties lijkt het eind nog lang niet in zicht.

Schouders eronder en doorgaan!

Laten we eerlijk zijn, 2021 is waardeloos begonnen. Geen vuurwerk, geen feesten, een verlengde lockdown en nu een dreigende avondklok.