--
Winterdip of Coronamoeheid?

Gingen we verleden jaar vol goede moed het begin van de pandemie tegemoet, zakt deze nu bij velen van ons in de schoenen. Ondanks de verscherpte maatregelen, de avondklok en de vaccinaties lijkt het eind nog lang niet in zicht.

Ook zo moe, gedemotiveerd, lusteloos en weinig energie?

Als je moe bent komt dat niet omdat je veel doet, maar omdat je te weinig doet waar je energie van krijgt. Daar zit een kern van waarheid in. Maar dingen waar je energie van krijgt zoals samen sporten, uiteten, film of theater gaan of een leuk feestje zijn allemaal uitgesteld tot een nader te bepalen datum. We hebben dus geen winterdip maar last van coronamoeheid.

Hoe krijg ik dan weer energie?

Zoek alternatieven en zorg voor regelmaat in je leven. Sta op tijd op, slaap minimaal 8 uur per nacht, eet gezond en beweeg! Doe minimaal 1 keer per week mee met een zoom les. Zo moet je plannen, beweeg je en spreek en zie je andere deelneemsters. Of doe regelmatig mee met een les op de videopagina. Ga naar buiten, iedere dag 20 minuten een frisse neus halen doet wonderen. Je zal zien dat door zoveel mogelijk ritme in je leven te brengen je al snel meer energie krijgt.

Verwen jezelf met een leuke workshop

Wij organiseren naast de "gewone" zoomlessen regelmatig leuke workshops. Zo is er zaterdag 13 februari een Nieuwe maan- en op 27 februari een Volle maan special. Lottie en Viviane verzorgen deze heerlijke 75 minuten durende yogalessen. Kosten voor beide lessen € 18,50 (leden) en € 20,- (niet leden). Wil je meedoen? Schrijf je in via een mailtje.

Liever geen Yoga maar wel een andere workshop?

Op dinsdagochtend 23 februari geeft Marjolijn de workshop "werken aan je weerstand" via zoom. Kan jouw weerstand een boost gebruiken? Leer dan hoe je je lichaam daarbij een handje kan helpen. De workshop bestaat uit tips en trics, adviezen en een slank weekmenu gericht op het ondersteunen van je weerstand. Kosten € 10,- inclusief na afloop de digitale workshop per mail. Wil je meedoen? Schrijf je in via een mailtje.

Hebben we je een beetje op weg geholpen?

Beloven we elkaar dat we weer ons best gaan doen? Zo moeilijk is het toch niet om weer te gaan bewegen, gezond te eten en regelmaat in je leven te brengen? Laten we weer genieten van de kleine dingen en vooral positief blijven. We duimen dat het eind in zicht is en we elkaar weer snel kunnen ontmoeten!

Liefs, Viviane en Marjolijn

Meer lezen?

Schouders eronder en doorgaan!

Laten we eerlijk zijn, 2021 is waardeloos begonnen. Geen vuurwerk, geen feesten, een verlengde lockdown en nu een dreigende avondklok.

Winterdip of Coronamoeheid?

Gingen we verleden jaar vol goede moed het begin van de pandemie tegemoet, zakt deze nu bij velen van ons in de schoenen. Ondanks de verscherpte maatregelen, de avondklok en de vaccinaties lijkt het eind nog lang niet in zicht.