--
Alle aandacht voor jou!
Ademen, dat doen wij toch al allemaal! Inderdaad, maar eigenlijk kan je veel meer met je adem dan je wellicht zou denken. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

Coaching en Personal Training

Weet je dat je bij ons ook personal training kan krijgen? Ook op dit gebied zijn wij van alle markten thuis! Wil je afvallen, meer weten over voeding of lekker in shape komen?  Heb je een vervelende blessure, slechte conditie of wil je je techniek verbeteren? Zit je niet lekker in je vel en kan je wel wat hulp gebruiken? Viviane helpt graag op het gebied van kracht training maar ook met ademsessies en rustgevende yoga sessies. Marjolijn is expert op het gebied van voeding maar ook personal trainer met verschillende specialisaties..Kom gerust naar ons toe en wees niet bang om advies te vragen. 

Een op een Sessie PT €45,- (45 min sessie)
Duo PT sessie  (pp).    €30,- (45 min sessie)

Een combinatie van voedingsadvies en PT is uiteraard ook mogelijk Prijs op aanvraag bij Marjolijn.
Met een aanvullende ziektekosten verzekering is een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk. 

Adem Coaching
Ademen, dat doen wij toch al allemaal! Inderdaad, maar eigenlijk kan je veel meer met je adem dan je wellicht zou denken.
Wist je dat je jezelf met je adem ook kunt bevrijden van (oude) pijn, belemmerende overtuigingen, interne blokkades, vastgezette emoties en zelfs van een diepgeworteld trauma? Ademen maakt je vrij. Ook wanneer je niet weet wat jou tegenhoudt.
De meeste mensen ademen op een verkeerde manier waardoor er allerlei fysieke en mentale klachten kunnen ontstaan. Misschien geldt dat voor jou ook wel. Zonder dat je het doorhebt, of weet dat een verstoorde ademhaling aan jouw klachten ten grondslag ligt. De manier waarop je ademt weerspiegelt de manier waarop je leeft, en vice versa. Een goede ademhaling is zeer belangrijk voor een goede gezondheid, net zoals een goede nachtrust, genoeg bewegen, gezond eten en voldoende rust en ontspanning dat zijn. Een lichaam kan simpelweg niet optimaal functioneren, wanneer het niet goed ademt.
Als Adem Coach help ik je graag d.m.v. voelen en bewustwording jouw adempatronen te verbeteren. Zodat je je van binnen en buiten beter gaat voelen. 
Ik gebruik ook meditaties, numerologie en andere Kinesiologie om je te helpen tijdens een Adem Traject.

Kennismakingsgesprek (20 min) gratis
Individuele Sessie Ademwerk (150 min)  €155,-
Individuele Sessie De-Armouring (150 min)  €155,-

Na een eerste individuele sessie focussing&yoga meditatie spreken we af welke traject het beste bij jou past.
Het Adem Traject bestaat uit 3 individuele sessies Ademwerk sessies en een individuele sessie De-Armouring. 

Groeps Adem Cirkel (3,5 uur) €55,-
Duo Adem Sessie (2,5 uur) €215,- (€107,5 pp)


Ik hooe graag van je, liefs,

Viviane
@BlissfulBreathing

Blijf op de hoogte!