--
SelectieTeam iets voor jou?
Ben je helemaal klaar voor een hoger niveau? Wil je meerdere dansstijlen nog beter beheersen? Doe dan auditie voor ons Selectie Team. Hier stomen wij je helemaal klaar voor!

Demo Team

Het demoteam van Balans&Dans bestaat uit een geselecteerde groep met fanatieke dansers. In de demoteam dansles wordt hard gewerkt aan uitstraling, techniek, strak dansen en samenwerking.

Door middel van audities wordt er bepaald welke kinderen klaar zijn om deel uit te maken van het Selectie Team. Balans & Dans heeft 1 selectie team. Het team vertegenwoordigt Balans&Dans tijdens demonstraties, evenementen en open dagen.

De kinderen uit het selectieteam trainen op vrijdagavond. Daarnaast volgen ze verplicht de conditie training op woensdag en eventueel nog een andere les per week. 


Ben jij fanatiek en wil jij meer dansen? Doe auditie!

Wat houdt de auditie in?
Je hoeft niets voor te bereiden voor de auditie. De auditie is een les waarin je toewerkt naar een korte choreografie die je uiteindelijk in groepjes presenteert. Tijdens de hele auditie kijken we naar danskwaliteit, uitstraling, ritmegevoel, inzet en potentie.

Is ouderbetrokkenheid belangrijk?
Ouders worden vooraf ingelicht over wat het demoteam inhoudt en wat wij van zowel de kids als de ouders verwachten. De ouders worden hier later nog schriftelijk over geïnformeerd.


Wanneer worden de audities gehouden?

De audities voor het Demoteam vindt plaats op vrijdag 23 september 2022 van 19:00-20:30 uur.
Vraag meer informatie aan de balie of via info@balansendans.nl met als onderwerp 'Selectie Team audities'.

Meer weten over onze Kids lessen?