--
Feestje te vieren?
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jou vrijgezellenfeestje of het kinderfeestje van je zoon of dochter!

Ladies Party

Wil je een “doe” feestje organiseren? Voor bijv. je beste vriendin die gaat trouwen of je zusje die jarig is? Of heb je zin om iets leuks met je vriendinnen te doen? Dit kan bij Balans & Dans.

Wij geven jullie op aanvraag een leuke workshop. Denk bijv. aan een Pole Flow, een Aerial Yoga, Burlesque of Zumba workshop. Naast de workshop kunnen we jullie desgewenst ontvangen met een glaasje bubbels, kopje koffie of thee. Ook is het mogelijk om een fotomoment in te lassen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden. De prijs is vanaf €15,- per persoon per workshop met een minimum van 8 dames.

Kinderfeestje met een thema

Bij Balans & Dans bieden wij ook thema feestjes aan voor jouw zoon of dochter. Tijdens een themafeestje worden de kinderen lekker bezig gehouden door professionele begeleiding. Na afloop is er nog de mogelijkheid om iets te eten en te drinken in de Balans & Dans lounge. Hebben ze er al zin in? Je kan een keuze maken uit een van de volgende thema's:

Beauty Je haar mooi, nagels lakken, make-up op doen en op de catwalk shinen? Kom een Beauty feestje bij ons vieren en geniet met je vrienden en vriendinnen van een lekkere optut middag! 
Dance Samen met je vrienden en vriendinnen volg je een super workshop Streetdance, Hip-Hop, Zumba of Clipdance. Na afloop geef je een voorstelling aan de ouders.
Ballerina Met je vrienden en vriendinnen volg je een klassieke ballet les. Op het einde van de les presenteren jullie jullie ballet dans aan de ouders, met als zwaan in het zwanenmeer, de jarige!
Yoga Een relaxte workshop kinder yoga. Leer de asanas pose op een kindvriendelijk manier. Je leert je vrienden en vriendinnen ook nog eens beter kennen door verhalen te vertellen!
Pole Flow Kids* Tijdens dit thema ga je lekker klimmen en klauteren in de paal en geweldige trukjes leren. 
Circus* Kom met je vrienden en vriendinnen in onze aerial doeken onderste boven hangen, schommelen en trucjes leren. Trek je gekste clownspak of mooiste acrobatenkostuum aan en doe mee! 

Al onze thema's zijn natuurlijk ook te combineren als je bijv. Circus en Dance of Beauty en Ballerina allebei wilt doen, dat kan!
Het feest duurt 2 uur met de mogelijkheid om het 3 uur te laten duren als de thema's gecombineerd worden.

Tarieven

Een standaard themafeestje met 1 thema, tot 10 kinderen en een duur van 2 uur kost €165,-. Dit is een vanaf prijs en deze wordt ook verrekend als je met minder dan 10 kinderen naar het feestje komt. 
Komen er meer dan 10 kinderen? Dan wordt er €13,50 per kind verrekend. Als er bijv. 14 kinderen komen kost het feestje €175,-.
Wil je 2 thema's combineren (het feestje duurt dan 3 uur)? Dan verrekenen wij €25,- extra.
Voor thema's met een * verrekenen wij €35,- meer per thema. 
Deze prijzen zijn exclusief 9% BTW.

Blijf op de hoogte!