--
Wil je meer controle?
Voor meer controle over je lichaam en gewicht help ik,
Marjolijn,
je graag. Maak een afspraak om kennis te maken!

Gewichtsbeheersing

Ondanks de corona virus kan ik je nog steeds begeleiden. Via mail, telefoon of beeldbellen (facetime, skype of zoom). De werkwijze blijft hetzelfde alleen kan ik je niet wegen. Maar als je zelf een weegschaal hebt en ook je lengte weet kan ik alsnog je BMI berekenen en samen met jou een doel stellen. Interesse? Stuur een email en ik neem contact met je op.

Wat velen niet weten is dat vanaf de eerst dag ook de gewichtsbeheersings praktijk van Marjolijn bij Balans & Dans is gevestigd. Marjolijn is ook voedingsdeskundige, gewichtsconsulente (met een specialisme in kinderen) coach en personal trainer voor sport, voeding en supplementen. Ze doet regelmatig nascholingen.

Op het moment dat je een afspraak maakt krijg je de opdracht minimaal 4 dagen alles wat je eet en drinkt op te schrijven. Vervolgens wordt er een voedingsanalyse van gemaakt..We kijken naar het aantal calorieen, maar ook naar de vetten, koolhydraten, eiwitten, vezels en zout in je voeding. Aan de hand van deze analyse krijg je voedingsadviezen en tips. Natuurlijk kunnen er dieten worden voor geschreven maar dit doen wij over het algemeen niet. Tijdens de eerste afspraak (de intake) bespreken we de voedingsanalyse, meten en wegen we je, maken we samen een doelstelling en krijg je een aantal voedingsopdrachten. Na 1 of 2 weken maken we een vervolgafspraak. Tijdens deze afspraak evalueren we de afgelopen tijd, kan je eventuele vragen stellen en proberen we problemen waar je tegen aan loopt op te lossen. Ook wordt je opnieuw gemeten en gewogen en indien gewenst combineren we deze afspraak met 40 minuten Personal Training.

Uiteraard richten we ons op afvallen maar je kunt ook bij ons terecht om eens goed te kijken naar je voedingspatroon. Eet je eigenlijk wel gezond en genoeg? Krijg je wel alle voedingsstoffen binnen die je nodig hebt? Hoe zit het met je vet percentage en hoeveel calorieen heb je eigenlijk nodig? 

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en bij PuurGezond. Afhankelijk van je aanvullende ziektekosten verzekering krijg je meestal een (gedeeltelijke) vergoeding terug.

Liever begeleiding in groepsverband? Dat kan ook! Regelmatig geven wij cursussen  zoals "PuurGezond in 8 stappen", maar ook workshops over Koolhydraat Beperkt eten, is dat wel gezond of Help ik zit in de overgang. Interesse? Stuur een berichtje naar info@balansendans.nl of loop even langs Marjolijn!

Donderdag 19 maart a.s. workshop "PuurGezond de overgang door"om 20.15 uur. € 15,- inclusief thee/water, voorbeeld weekmenu en digitale cursus. ( € 20,- voor niet leden). (verzet naar nog onbekende datum)

Blijf op de hoogte!

Aanmelden