--
Wil je meer controle?
Voor meer controle over je lichaam en gewicht help ik,
Marjolijn,
je graag. Maak een afspraak om kennis te maken!

Gewichtsbeheersing

NIEUW: cursus PuurGezond in 7 weken. De cusus start op vrijdag 21 mei om 9 uur en op woensdag 26 mei om 19 uur. € 99,- inclusief een tas, werkmap , weerstandsband en 1 groepsles . 

Wat velen niet weten is dat vanaf de eerst dag ook de gewichtsbeheersings praktijk van Marjolijn bij Balans & Dans is gevestigd. Marjolijn is ook voedingsdeskundige, gewichtsconsulente (met een specialisme in kinderen, overgang en sport,),  coach en personal trainer.

Op het moment dat je een afspraak maakt krijg je de opdracht minimaal 4 dagen alles wat je eet en drinkt op te schrijven. Vervolgens wordt er een voedingsanalyse van gemaakt..We kijken naar het aantal calorieen, maar ook naar de vetten, koolhydraten, eiwitten, vezels en zout in je voeding. Aan de hand van deze analyse krijg je voedingsadviezen en tips. Natuurlijk kunnen er dieten worden voor geschreven maar dit doen wij over het algemeen niet. Tijdens de eerste afspraak (de intake) bespreken we de voedingsanalyse, meten en wegen we je, maken we samen een doelstelling en krijg je een aantal voedingsopdrachten. Na 1 of 2 weken maken we een vervolgafspraak. Tijdens deze afspraak evalueren we de afgelopen tijd, kan je eventuele vragen stellen en proberen we problemen waar je tegen aan loopt op te lossen. Ook wordt je opnieuw gemeten en gewogen en indien gewenst combineren we deze afspraak met 40 minuten Personal Training.

Uiteraard richten we ons op afvallen maar je kunt ook bij ons terecht om eens goed te kijken naar je voedingspatroon. Eet je eigenlijk wel gezond en genoeg? Krijg je wel alle voedingsstoffen binnen die je nodig hebt? Hoe zit het met je vet percentage en hoeveel calorieen heb je eigenlijk nodig? 

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en bij PuurGezond en hebben een AGB code.. Afhankelijk van je aanvullende ziektekosten verzekering krijg je meestal een (gedeeltelijke) vergoeding terug.

Liever begeleiding in groepsverband? Dat kan ook! Regelmatig geven wij cursussen  zoals "PuurGezond in 8 stappen", maar ook workshops over Koolhydraat Beperkt eten, is dat wel gezond of Help ik zit in de overgang. Interesse? Stuur een berichtje naar info@balansendans.nl of loop even langs Marjolijn!

Vanaf 3 maart '21 mag Marjolijn weer aan het werk als gewichtsconsulente en personal trainer. Ik help je graag op weg naar een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl. Afvallen maar ook een betere weerstand of meer energie, het kan allemaal. Het kennismakingsgesprek is gratis en kan eventueel ook via de telefoon of online. We kunnen dan samen een doel stellen en dit eventueel uitbreiden met personal training. Als lid van Balans&Dans krijg je korting. Meer informatie of een afspraak plannen? Stuur een mail naar  info@balansendans.nl .


Blijf op de hoogte!