--
Wil je meer controle?
Voor meer controle over je lichaam en gewicht help ik,
Marjolijn,
je graag. Maak een afspraak om kennis te maken!

Gewichtsbeheersing

Wat velen niet weten is dat ik vanaf de eerst dag ook de gewichtsbeheersings praktijk van mij bij Balans & Dans is gevestigd. Ik ben ook voedingsdeskundige, gewichtsconsulente (met een specialisme in kinderen, overgang en sport), leefstijlcoach en personal trainer..

Ik geef regelmatig de cursus Fitter, Gezonder en Slanker in 7 stappen maar ook workshops over verschillende voedings onderwerpen.Natuurlijk kan je ook individueel bij mij terecht. Ik werk via de PuurGezond methode, geen dieten, verboden voeding, dure shakes maar pure en gezonde voeding. D.m.v. het bijhouden van een voedingdagboekje komen we er samen achter wat je valkuilen zijn en hoe we deze langzamerhand kunnen veranderen zodat je een gezonder voedingspatroon krijgt en minstens zo belangerijk je weer kan genieten van je eten!

Als je wil afvallen is behalve voeding ook beweging super belangrijk. Het is ook mogelijk om je voedingsconsulten te combineren met personal training.. We gaan dan samen 40 minuten trainen en hebben dan nog 20 minuten voor het consult. 

Houdt je van wandelen, maar niet alleen? Vind je het makkelijker om te praten als je naast elkaar loopt dan tegenover elkaar zit? Dan is wandel je slank in 7 stappen wellicht iets voor jou. In overleg spreken we een dag/tijd en plaats af waar we lekker 30 minuten gaan wandelen en ondertussen iedere week een stap naar een gezondervoedingspatroon bespreken.

Uiteraard richt ik me op afvallen maar je kunt ook bij mij terecht om eens goed te kijken naar je voedingspatroon. Eet je eigenlijk wel gezond en genoeg? Krijg je wel alle voedingsstoffen binnen die je nodig hebt? Hoe zit het met je vet percentage en hoeveel calorieen heb je eigenlijk nodig? 

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en bij PuurGezond en heb een AGB code. Afhankelijk van je aanvullende ziektekosten verzekering krijg je meestal een (gedeeltelijke) vergoeding terug.


Blijf op de hoogte!