--
Kan jij ook meer rust gebruiken, of zoek je juist meer vitaliteit?
Nieuw bij Balans&Dans, Yoga ook voor mannen.

Yin/Nidra Yoga of Kundalini Yoga, waar kies jij voor?


Ik geef al jaren Yoga lessen. Uit ervaring weet ik dat deelnemers van yoga lessen meestal vrouwen zijn. Dat is best interessant als je er vanuit gaat dat yoga oorspronkelijk alleen voor mannen toegestaan was.

Gelukkig hebben vrouwen steeds meer interesse getoond in persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn en hebben, in de laatste tientallen jaren het pad van Yoga gevonden.

Maar waar blijven de mannen in dit proces? Vaak zien wij in de media allerlei foto's van bijzonder lenige yogis yoga aan het beoefenen. Dit maakt de drempel om yoga te volgen steeds hoger. Vooral voor mannen die (meestal) niet zo lenig als dames zijn.

Maar yoga is niet alleen lenig zijn. De fysieke houdingen van yoga (asanas genoemd) zijn maar 1/8 van wat yoga is. Yoga betekent " verbinding", verbinding maken met jezelf, met je intuitie en bewustzijn en met de wereld om je heen. Daarom bieden wij vanaf heden 2 yoga lessen per week waar ook JIJ, als man, mee kan doen.

Yes! In onze ladies only studio! 
Leuk he?.........
Deze nieuwe yoga lessen zijn voor dames en heren. 

*ZOEK JIJ MEER INNERLIJKE RUST EN BEN JE ECHT TOE AAN DIEP ONTSPANNING?  Dan raad ik je aan om de Yin / Nidra Yoga les te volgen. Bij de Yin Yoga werken wij elke week aan een ander lichaamsdeel, altijd met de doel: ontspanning en loslaten. De les sluiten we af met Yoga Nidra, de ultieme ontspanning. In deze les zijn er geen actieve fysieke oefeningen. De les is 95% liggend/zittend op je mat.
Elke zondag van 11:45 tot 13:00 uur. 

*ZOEK JIJ MEER VITALITEIT, FOCUS EN RUST IN JE HOOFD? Dan is Kundalini Yoga iets voor jou. Kundalini is een Yoga-vorm die je "uit je confortzone" brengt. Niet qua lenigheid maar door middel van ademhalings- en lichamelijk uitdagende oefeningen. Het helpt je om vaste patronen te doorbreken en meer bewustzijn te creeren. Je wordt er fysiek en mentaal sterker van en maakt weer contact met jezelf, je essentie, je Sat Nam.
Elke donderdag van 7:30 tot 8:45 uur

Kan je niet kiezen of lijken beide yoga-vormen je interessant? schrijf je dan in voor beiden en vind voor jezelf uit wat voor jou de fijnste vorm of combinatie is! Inschrijven kan via de mail naar info@balansendans.nl

Gedurende 10 weken neem ik je mee op deze reis en laat ik je zien, ervaren, voelen wat yoga met je kan doen. 
Ik vind het een eer om je te mogen begeleiden in je YOGA JOURNEY.

Welkom bij Balans&Dans.
Namaste, Sat Nam,

Viviane

Meer weten over onze lessen?