--
Laatste nieuws

Lessen tijdens Kerst en Oud&Nieuw

Balans& Dans is vanaf kerstavond t/m nieuwjaarsdag gesloten. Wel geeft Lottie op zondag 27 december een Nidra/Yin Special van ruim 2 uur voor leden en niet leden. De special kost € 20,- . Aanmelden verplicht. Op maandag 28 december geeft Bo een pittige easy shape om 10.15 uur en op dinsdag 29 december geeft Sabine een feestelijke Zumba om 20 uur. Voor beide lessen moet er via het reserveringssysteem gereserveerd worden. Wij wensen jullie alvast fijne feestdagen en laten we hopen dat 2021 een geweldig jaar gaat worden!

 

6 weekse Nidra workshop

 Zaterdag 21 november start Lottie met een 6 weekse Nidra workshop. Met deze heerlijke Yoga Nidra verdieping leer je om dieper te ontspannen, beter te kunnen slapen, je zenuwstelsel te kalmeren en creëer je meer verbeelding en creativiteit.  Geef je snel op er zijn nog een paar plekje beschikbaar.Kosten: € 80,- voor 6 lessen of € 15,- voor een losse les. 27 december wordt een nidra/yin special van 2 uur. Deze zit in het pakket. Wil je alleen de 27ste meedoen dan kan dat maar kost de les € 20,-. ipv € 15,-. De workshop is eventueel ook via zoom te volgen. 

 

Activiteiten

De Sint&Pietenjacht

vanaf 14 november

Ook Balans&Dans doet mee met de Sint&Pietenjacht. Na de berenjacht kan je nu samen met je kind op jacht gaan naar Sint en Pieten versieringen in de straten van Lelystad. Op woensdag en vrijdagmiddag kan je samen met je kind bij ons langs komen om een formulier op te halen waarop je kan aankruizen hoeveel versieringen jij hebt gezien! En als dat er een heleboel zijn kan je eventueel ook nog een diploma van ons krijgen! Voor meer informatie kijk op www.sintenpietenjacht.nl

6 weekse Nidra verdieping

vanaf 14 november 2020

Zin om echt tot rust te komen in deze stressvolle tijden? Om weer naar binnen te keren nu het donker wordt?En fris de kerst en het nieuwe jaar in te gaan? Geef je dan snel op voor deze heerlijke 6 weekse Nidra yoga van Lottie. De cursus start op zaterdag 21 november om 12 uur. De laatste les is op zondag 27 december. Omdat 27 december de dag naar kerst is wordt dit een nidra/yin special van 2 uur. WIl je alleen deze les doen dan kan dat voor €20,-. Voor de dames die de 6 lessen meedoen is deze les inclusief. De les is voor leden maar ook niet leden zijn van harte welkom. Een losse les is ook mogelijk. Tevens is de Nidra Yoga ook via zoom te zien. Geef je snel op VOL=VOL 

Extra Aerial Yoga

vanaf woensdag 7 oktober 2020

Op woensdag 7 oktober zijn we gestart met een extra Aerial Yoga om 19 uur. Deze les wordt door Mandy gegeven. Altijd al benieuwd geweest naar deze les? Kan je niet naar de les op zondag? Grijp dan nu je kans. Ook leden zonder yogapakket mogen 1 les zonder bij betaling uitproberen. Let op reserveren is verplicht. Er zijn maar 11 doeken, dus VOL=VOL.

In Balans Zwanger

vanaf woensdag 28 oktober 2020

 Wegens groot succes starten we op woensdag 28 oktober weer met een nieuwe 10 weekse cursus in Balans Zwanger om 20 uur. Wil je  meer informatie of wil je  je inschrijven stuur dan een mail naar info@balansendans.nl.. Een proefles kost € 12,50, voor 10 lessen betaal je € 125,-.

Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Aanmelden