--
Laatste nieuws

 Aerial Yoga Moeder en Kind
19 december

 In maart starten we weer met een 3-weekse cursus Aerial Yoga voor moeder en kind. Samen met je kind. in de doek kunstjes leren, schommelen maar ook heerlijk ontspannen. 3 zondagen achter elkaar quality time met je kind. De cursus is voor moeders met hun kind v.a. 5 jaar.

 Zondag 15, 22 en 29 maart  12.00 - 13.00  uur

Kosten €75 voor moeder en kind voor 3 weken Profieer van onze EARLY BIRD PRICE geef je op en betaal voor 31 januari maar €65,- !  

DansKamp 2020 
21 oktober

Wegens groot succes organiseren we op 22 en 23 februari a.s. weer een Danskamp voor kinderen va 8 jaar.  Een heel weekend dansworkshops , yoga met de doeken, bootcamp, creatieve spelletjes, samen eten, film kijken tijdens de filmavond en natuurlijk blijven slapen! Lijkt dit je super leuk geef je dan snel op! Betaal je voor 31 januari, dan profiteer je van de EarlyBird prijs en betaal je maar € 85,- ipv € 92,50. Opgeven kan via info@balansendans.nl of bij de receptie. 

Nieuwe les Free Flow
17 oktober

Een les voor iedereen waarbij de focus ligt op ontspanning en onbevangenheid.  Tijdens dansimprovisatie kom je d.m.v. verschillende werkvormen tot eigen bewegingen. Het doel is om een veilige, vrije en ontspannen sfeer te creeeren waarbij je eigen bewegingskwaliteiten leert ontdekken. Op woensdag even een uurtje je hoofd leeg maken. Het mooie van een dansimprovisatie les is dat iedereen mee kan doen op haar eigen niveau. De les begint woe 8 jan a.s om 18.30 uur. Let op de les is een Try out! 

Try-Out  KUNDALINI Yoga
26 september

Zaterdag 4, 18 en 25 januari is er om 8.15 tot 9.45 uur Kundalini Yoga. Let op dit is een try-out zodat iedereen kennis kan maken met deze vorm van Yoga. Omdat het een try-out is, is het niet nodig om een yoga pakket te hebben en kan je de les volgen met een "gewoon"abonnement. Een losse les kan ook maar kost € 15,-.  Kom ook en ervaar wat deze geweldige vorm van yoga voor jou kan betekenen.

Peuterdans vast op rooster
11 augustus

Wegens groot succes hebben we besloten vanaf januari de peuterdans vast op het rooster te zetten. Vanaf 10 januari a.s. geeft juf Bo iedere vrijdagochtend van 9:30 tot 10 uur les. Omdat het een vaste les wordt hebben we ook een peuterabonnement. Je kleintje kan al vanaf € 22,50 per maand de les volgen. Losse lessen zijn ook mogelijk maar let op VOL = VOL

Blijf op de hoogte!

Aanmelden