--
Agenda

Lessen tijdens de zomervakantie

 Tot en met 22 augustus hebben we een zomerrooster voor zowel de kinderen als de volwassen. Omdat er ook een aantal docentes op vakantie zijn en we uit ervaring weten dat het een stuk rustiger is tijdens de vakantieperiode zijn er wat minder lessen dan jullie van ons gewend zijn. Onder het tabblad rooster staan per week de kinder- en de volwassenlessen die we aanbieden. Wij wensen julie allemaal een fijne en vooral gezonde en zonnige zomer toe!

Open weekend

In het weekend van 28 en 29 augustus is er openweekend bij Balans&Dans. Naast de reguliere lessen hebben we op zaterdag allerlei kinderlessen en op zondag verschillende lessen voor volwassenen op het programma staan. De lessen zijn kort zodat er makkelijk met meerdere lessen meegedaan kan worden. Nieuwsgierig hoe de lessen zijn? Sfeer proeven? Blokkeer de data in je agenda, we maken er weer een feestje van! p.s. Ook leden zijn van harte welkom. Meer informatie volgt.

 

Activiteiten

Kruidentour & Wild plukken 

7 augustus

 Op zaterdag 7 augustus start Lottie om 11.30 haar super leuke en leerzame kruidentour . Leer welke fantastische planten/kruiden in het wild groeien en hoe je deze voor je gezondheid en genot kan gebruiken. Lottie start de kruidentour na de Yinyogales vanuit de Groene Velden 145. De kruidentour duurt tot 13.00 uutr en kost .: €15,- pp. Geef je alvast op en stuur een mailtje naar info@balansendans.nl.

PaalDans Workshop

14 augustus

Altijd al geinteresseerd geweest in een les paaldansen? Schrijf je dan nu in voor onze workshop. Je zult versteld staan van de hoeveelheid oefeningen die mogelijk zijn! Pole Flow is een heerlijke les om te volgen . Alleen of met vriendinnen. Het is een verrassende les waaraan je jou eigen draai kan geven, stoer, elegant of sexy ....maar vooral heel erg leuk!  De workshop is op zaterdag 14 augustus van 10.00 tot 11.30 uur. De workshop bestaat uit  een demo + een les voor € 15,- pp. Is paaldansen echt jouw ding? Dan kun je je inschrijven voor de beginnerscursus van 10 weken lang welke start op zaterdag 4 september. Opgeven?  Stuur een mailtje naar info@balansendans.nl

Yin & Cacaoceremonie 

22 augustus

Op zondag 22 augustus laat Lottie jullie kennis maken met de krachten van cacoa. Om 12 uur start zij met een Yinyoga om deze af te sluiten met een cacaoceremonie.  Een cacaoceremonie nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel. Prijs: €25,- pp. De workshop is van 12 tot 14 uur. Opgeven kan via info@balansendans.nl

Open Dag

29 augustus 

Nu de vakantie voorbij is, is het weer tijd om iets aan je conditie, shape en mind te doen! Kom naar onze opendag op zondag 29 augustus a.s.. . Verschillende lessen uitproberen, sfeer proeven en kennis maken met de docentes en de andere "potentiele" leden? Wij zorgen dat er een super leuk programma is en dat de thee klaarstaat! Het programma volgt z.s.m. (Kinderen zijn ook van harte welkom).

Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!