--
Laatste nieuws

Nieuwe Kinderlessen

 De schoolvakantie is weer voorbij en langzamerhand voelt het bijna weer als vanouds bij B&D. We volgen nog steeds het protocol en hanteren minder deelneemsters in de lessen. Ook is reserveren nog steeds verplicht. Voorlopig houden we het volwassenrooster aan zoals het nu is. De buitenlessen worden indien het weer het toelaat nog steeds op locatie gegeven, en een aantal lessen zijn ook per Zoom te volgen. Wel hebben we  een nieuw kinder lesrooster! Op woensdag hebben we nu ook Kids Dance (va 4 jr) en een Conditietraining (verplicht voor demo) en op vrijdag een Show Dance Musical en een techniek les! Wordt je kind lid in de maand september dan betaal je geen inschrijfkosten (€ 25,-) en sport hij/zij de maand september gratis.  

In Balans Zwanger

 Woensdag 7 oktober .a.s. om 20 uur start Ingrid weer meet een nieuwe cursus "In Balans Zwanger:. Ben jij minstens 18 weken zwanger? Geef je dan snel op voor deze leuke cursus die uit 10 lessen bestaat. Tijdens de les krijg je naast oefeningen ook informatie met betrekking tot de zwangerschap en geboorte. Iedere 6de les is er een partneravond. De les wordt gegeven door Ingrid Groenesteijn, oefentherapeut Menschendieck. Wil je meer weten of zelf ervaren hoe het is om aan de cursus mee te doen? Geef je dan snel op. Voor een proefles betaal je € 12,50.

 

Activiteiten

Gratis workshop HigHeels

Zaterdag 26 september 2020

Heb jij je al opgegeven voor de laatste GRATIS compensatie workshop?A.s. zaterdag geef Romy om 13 uur een super leuke, sexy en vooral vrouwelijke dansworkshop op highheels. De workshop is gratis te volgen door onze leden. Wel even doorgeven dat je komt, VOL=VOL

Nieuwe Kinderlessen

vanaf 19 augustus 2020

De zomervakantie is voorbij en vanaf vandaag hebben we naast de bestaande kinderlessen een aantal nieuwe lessen op het rooster gezet. Op woensdag hebben we vanaf heden Kids Dance (va 4 jr) om 16.00 uur en Conditie training (verplicht voor demo team)  om 17.00 uur. Op vrijdag is er Showdance Musical (va 8 jr) om 17 uur en Techniek training (va 10 jr) om 18.00 uur. Tevens kunnen kinderen va 14 jr mee doen aan de Female HipHop op woensdag om 19.00 uur en aan de Zumba Latin op vrijdag om 19.30 uur. 

Extra Aerial Yoga

vanaf woensdag 7 oktober

Op woensdag 7 oktober a.s. starten we met een extra Aerial Yoga om 19 uur. Deze les wordt door Mandy gegeven. Altijd al benieuwd geweest naar deze les? Kan je niet naar de les op zondag? Grijp dan nu je kans. Ook leden zonder yogapakket mogen 1 les zonder bij betaling uitproberen. Let op reserveren is verplicht. Er zijn maar 11 doeken, dus VOL=VOL.

In Balans Zwanger

vanaf woensdag 7 oktober

Deze week is de laatste les van de cursus in Balans Zwanger. Wegens groot succes starten we op woensdag 7 oktober weer met een nieuwe 10 weekse cursus om 20 uur. Wil je  meer informatie of wil je  je inschrijven stuur dan een mail naar info@balansendans.nl.

Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Aanmelden