--
Laatste nieuws

Lockdown nr 3

Helaas de 3de lockdown is verlengd tot 9 februari a.s. en nu dreigt er ook nog een avond klok. Maar natuurlijk gaan we verder met de videolessen en ons zoom rooster. Mocht de avond klok er komen heeft dat gelukkig nauwelijks invloed op de zoomlessen. De docentes die nu de avondlessen vanuit B&D geven kunnen dat met hier en daar wat aanpassingen ook vanuit huis doen. Wel merken we dat de alleen de pilates en yoga zoomlessen goed bezocht worden. We hebben dan ook een enquete rondgestuurd om te kijken waar dat aan ligt. Wil je aan een zoomles meedoen dan moet je hiervoor reserveren via het reserveringssysteem. Ben je geen lid maar wil je toch een les proberen? Dat kan voor € 5,-. Stuur een mail naar info@balansendans.nl en wij sturen je de link en een betaalverzoekje.

Try-out Kinderlessen via zoom

Woensdag 27 januari  en vrijdag 29 januari a.s. gaan we als try-out alle kinderlessen via zoom aanbieden. De lessen worden op de gewone tijd gegeven. Wil je kind aan haar/zijn les meedoen stuur ons dan een mail. Wij zullen op de dag zelf de link toesturen. We hopen op een grote opkomst zodat we gedurende de rest van de lockdown de kinderlessen via zoom kunnen blijven geven. Hoe leuk is het nu we toch allemaal verplicht thuis zitten, om elkaar toch even te spreken, te zien en samen te dansen!

 

 

Activiteiten

Extra Kundalini, YinYang en Yin
via zoom

va donderdg 24 december

Vanaf donderdg 24 december is Viviane gestart met een extra Kundalini Yoga om 7:30 uur via Zoom.  Voor leden is deze les gratis te volgen als ondersteuning in deze moeilijke tijd.Vanaf woensdag 6 januari geeft Suzana om 19 uur een extra YinYang yoga via zoom en vanaf vrijdag 8 januari geeft Rishma om 10 uur een extra yin yoga met daarin wart hatha restorative elementen. Voor leden is deze les gratis te volgen als ondersteuning in deze moeilijke tijd. Wel even reserveren via het reserveringssysteem zodat we op tijd de link kunnen toesturen. Ook niet leden mogen voor €5,- mee doen en ervaren wat deze yoga lessen  voor je kunnen betekenen. Wil je als niet lid meedoen stuur dan een mail naar info@balansendans.nl.

 

Zoomrooster tijdens lockdown

Vanaf zaterdag 2 januari 2021

Naast de online videolessen hebben we ook weer een zoomrooster gemaakt voor tijdens de lockdown. Iedere dag kan je al je wil een les volgen via Zoom. We laten de lessen alleen doorgaan bij minimaal 3 deelneemsters. Het is belangrijk op op tijd te reserveren omdat de link via de mail verstuurd wordt. De link voor de lessen op zaterdag wordt op vrijdagavond verstuurd. Op dinsdag is er een Fitbal, wil je een bal  lenen, kopen of je eigen bal ophalen laat het ons dan weten per mail zodat we een afspraak kunnen maken. Op maandag 8.15 en op zondag 9.30 uur geeft Viviane een Chi Kung les. Chi kung is een verzamelnaam voor verschillende oefeningen om je energie (chi) op een natuurlijke manier te laten stromen. Kung betekent 'beoefenen, ontwikkelen, cultiveren'. 
Chi kung (qi gong) wordt vaak vertaald als 'werken met energie', of 'energietraining'. Het is een geweldig techniek om je dag mee te starten.

PoleFlow voor Beginners

vanaf zaterdag 23 januari 2021

Zodra het weer mogelijk is start Desiree weer met een nieuwe 10 weekse cursus PoleFlow voor beginners op de zaterdag.. Altijd al willen leren paaldansen grijp dan nu je kans! De curusus kost € 125,- voor 10 lessen. Ben je nog geen lid bij B&D dan betaal je ook € 25,- inschrijfkosten. Laat je het ons  weten als je mee wil doen? We houden je dan op de hoogte wanneer de eerste les gaat starten. Voor meer info. of om je op te geven stuur je een mail naar info@balansendans.nl 

In Balans Zwanger

vanaf woensdag 6 januari 2021

 Wegens groot succes start Ingrid zodra het weer mag op woensdag een nieuwe 10 weekse cursus in Balans Zwanger om 19.30 uur. Wil je  meer informatie of wil je  je inschrijven stuur dan een mail naar info@balansendans.nl.. Een proefles kost € 12,50, voor 10 lessen betaal je € 125,-.

Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!