--
Agenda

Buiten lessen volgen

We hebben goed nieuws. We mogen eindelijk weer buiten les geven. En zelfs aan meerdere mensen tegelijk! Dus reserveer snel, kleed je warm aan en doe mee met een buitenles. Als het weer te slecht is om buiten te sporten laten we weten of we de les cancellen of dat we overschakelen naar zoom. Uiteraard houden we ons aan de coronaregels. Naast de buitenlessen gaan we door met lessen via zoom en onze videopagina aan te bieden.  

Kiningsspelen en scholierensport

Ook dit jaar doen we ondanks de Corona pandemie mee met de Koningsspelen en scholierensport. Op 14, 21 en 28 april doen er extra kinderen mee met de kidsdance, klassiek ballet en Modern. Op 23 april verzorgen we dansclinics op basisschool Finnjol.

Agenda

Buiten Training en Buikspier kwartier

vanaf maart 2021

Inmiddels zijn we gestart met meerdere lessen buiten te geven. De lessen duren 3 kwartier tot een uur. (dit laten we een beetje van het weer afhangen). We hebben plek voor maximaal 8 deelneemsters die in groepjes van 4 met 1,5 meter afstand de les mogen volgen.Bij de zumbalessen gaan we nu proberen hoe het gaat met 3 groepjes van 4 met de docente in het midden. De les wordt onder het afdakje gegeven. Let op reserveren is verplicht.   Het buikspier kwartiertje op dinsdag en donderdagochtend 9.30 is nieuw op ons zoomrooster. Lekker actief je dag beginnen zonder dat je de meubels opzij moet zetten en je weer een uur van je kostbare tijd kwijt bent! 

 

Help ik wil afvallen!

Vanaf woensdag 3 maart

Mag Balans&Dans nog steeds niet echt open mag ik, Marjolijn, als gewichtsconsulente wel weer aan het werk! Gaat dat thuis zitten, het minder bewegen je letterlijk in de wegzitten? Ik help je graag op weg naar een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl. Eventueel gecombineerd met personal training zal je zien dat je weer heel snel beter in je vel komt en meer energie krijgt. Wil je een afspraak maken, stuur een mailtje naar info@balansendans.nl. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en kan eventueel via de telefoon of online. Ik ben aangesloten bij de BGN, PuurGezond en heb een AGB code waardoor indien je een aanvullende ziektekostenverzekering hebt waarschijnlijk een (gedeelte) vergoed krijgt. 

Alle kinderlessen naar buiten

3 vanaf maart 2021

Vanaf 3 maart worden alle de kinderlessen weer buiten gegeven. De Balletles op woensdag start om 17u ipv 16 uur en de modern 1 wordt samengevoegd met de Modern 2 en start om 18 uur. In principe worden de lessen onder het afdakje of naast het gebouw gegeven. Maar we hebben het weer natuurlijk niet in de hand. Zorg dus dat de kinderen lekker warm zijn aangekleed (in laagjes zodat ze ook iets uit kunnen doen). Ouders worden verzocht naar huis te gaan of op afstand (in de auto) te blijven wachten. Let op Balans&Dans is gesloten voor publiek, er kan geen gebruik gemaakt worden van het toilet. Als het weer te slecht is om buiten les te geven zullen we jullie uiterlijk 14 uur laten weten dat we de lessen toch via zoom geven.

In Balans Zwanger en Poleflow voor beginners

vanaf woensdag en zaterdag in maart 2021

 Wegens groot succes start Ingrid zodra het weer mag op woensdag een nieuwe 10 weekse cursus in Balans Zwanger om 19.30 uur. Wil je  meer informatie of wil je  je inschrijven stuur dan een mail naar info@balansendans.nl.. Een proefles kost € 12,50, voor 10 lessen betaal je € 125,-.Zodra het weer mogelijk is start Desiree weer met een nieuwe 10 weekse cursus PoleFlow voor beginners op de zaterdag.. Altijd al willen leren paaldansen grijp dan nu je kans! De curusus kost € 125,- voor 10 lessen. Ben je nog geen lid bij B&D dan betaal je ook € 25,- inschrijfkosten. Laat je het ons  weten als je mee wil doen? We houden je dan op de hoogte wanneer de eerste les gaat starten. Voor meer info. of om je op te geven stuur je een mail naar info@balansendans.nl 

Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!