--
Laatste nieuws

Vacature Docente Pole Flow
17 oktober

In verband met blessures zijn wij met SPOED opzoek naar een ervaren Pole Flow docente voor maandag en woensdag avond. Je zult verwelkomt worden in een gezellig dansteam en les geven aan groepen van ca. 15 personen. Interesse? Bekijk hier de volledige vacature!

Brazilian Party 
26 september

Kom vrijdag 29 november a.s. mee feesten op onze Brazilian Party. Weer even terug naar de zomer met DJ El Iguana, Samba Danseressen, een Pole Flow act, cocktails etc. Zelf de Samba leren? Dat kan ook, geef je snel op voor de workshop Samba door Victor Alonzo. Het feest start om 21 uur.  Let op, bij de Brazilian Party is iedereen van harte welkom! Let's go party!!

Herfst Yoga weekend
11 augustus

We zitten weer volop in de herfts. Tijd om los te laten en te verdiepen. Lottie geeft Yinyoga, verdiepende meditaties en helende ademhalingssessies. Zaterdag 23 november van 13 tot 17 uur en zondag 24 november van 10 tot 14 uur. € 50,- voor 2 dagen, € 30,- voor 1 dag. Geef je snel op VOL=VOL

Kudalini Yoga 
2 juli

Zaterdag 2 november a.s. geeft Viviane eenmalig een Kundalini Yoga. De les start om 9 uur en wordt i.p.v. de Yin Yoga gegeven. De les heeft als thema werken aan je weerstand. Krijg meer energie maar ook rust in je lichaam. Kom meedoen en ervaar zelf wat Kundalini met je doet. Opgeven kan bij de receptie. Tot zaterdag! 

Blijf op de hoogte!

Aanmelden