--
Laatste nieuws

We geven weer binnen les!

 Eindelijk is het zover, we mogen weer binnen les geven en daar zijn we zo blij mee! Het rooster is inmiddels bekend. Reserveren is verplicht, zo kunnen we het aantal deelneemsters goed in de gaten houden. We hebben de lessen iets kortergemaakt en langere pauzes tussen de lessen gezet  zodat er gelucht kan worden en de groepen naar beneden en omhoog kunnen gaan zonder elkaar te hinderen. We vragen iedreen zoveel mogelijk zelf materiaal mee te nemen, niet te komen als je niet fit bent en vooral je gezonde verstand te gebruiken.  We hebben er weer zin in, jullie ook? P.s de VinYasa, Yin en Kundalini yoga evenals de Body&Mind van dinsdag en de Pilates van woensdag worden zolang het weer het toelaat op de buitenlocaties gegeven.

Vakantie periode

Ondanks dat het vakantie is zijn we zo blij dat we weer open mogen dat we besloten hebben de lessen zoveel mogelijk door te laten gaan. Anders dan andere jaren gaan ook de kinderlessen tijdens de vakantie gewoon door. Natuurlijk gaan een paar docentes op vakantie, waardoor een aantal lessen niet meteen vanaf 6 juli beginnen. Tevens geven we nog steeds een  aantal lessen  via zoom. Tijdens de les zetten we ook zoom open. Zo kan je vanaf je vakantieadres, of als je het nog wat griezelig vindt om te komen thuis aan de les mee doen. Let op in het reserveringssysteem moet je dan reserveren op de Zoomles zo kunnen we je een linkje toe sturen.

 

Activiteiten

Gezonder eten en meer bewegen?

maandag 6 juli 2020

Wil je graag gezonder eten, meer energie krijgen en in shape komen? Dan ben je bij Marjolijn aan het goede adres. Voedingsadvies, personal training of en combinatie van beide? Marjolijn verteld je graag wat de mogelijkheden zijn.  

Kinderlessen tijden de vakantie

maandag 6 juli 2020

Ondanks dat het vakantie is hebben we besloten om de kinderlessen tijdens de vakantie gewoon door te laten gaan. 

Peuterdans start op woensdag 8 juli a.s.

Vanaf woensdag 8 juli 2020

Op woensdag 8 juli a.s. start de peuterdans weer . De les is van 15.30 tot 16.00 uur en wordt door Oumaima gegeven. . De les is voor kinderen vanaf 2,5 tot en met 4 jaar. De peuterdans op vrijdagochtend komt hierdoor te vervallen. Heb jij een over enthousiaste peuter die zodra hij/zij muziek hoort staat te dansen? Geef je kindje dan snel op om een gratis proefles te volgen. Opgeven kan via info@balansendans.nl. Oumaima kan niet wachten om de peuters te ontmoeten!

In Balans Zwanger.

Vanaf woensdag 15 juli 2020

Op oensdag 15 juli a,s, start Ingrid met de cursus In Balans Zwanger. Deze cursus bestaat uit een reeks van 10 lessen. Ben jij zwanger geef je dan snel op voor deze super leuke cursus! De les start om 19.30 uur. Uiteraard ben je van harte welkom om een proefles te volgen. Wil je je opgeven of meer informatie, stuur dan een mail naar info@balansendans.nl

Zomer Danskamp

Donderdag 13, vrijdag 14 en zatedag 15 augustus 2020

Op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus organiseren wegens groot succes weer een Danskamp voor kinderen bij B&D. I.v.m. het coronavirus pakken we het iets anders aan. We blijven niet slapen en hebben het in de vakantie gepland. Het voorlopige programma is als volgt: donderdag 16 tot 21 uur , kennismaking, avondeten, samen film kijken en knutselactiviteit. Vrijdag 11 tot 17 uur, dansdag vol met workshops. Zaterdag 14 tot 21 uur, repeteren, spelletjes, buiten activiteit en afsluiting met bonte avond. Het danskamp gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Kosten €69,95,- p.p. voor 3 dagen. Opgeven kan via info@balansendans.nl vergeet niet de leeftijd van het kind te vermelden. 

Blijf op de hoogte!

Aanmelden