--
Ontmoet het team!
Lees hier in het kort wie wij zijn en wat we doen.
Ontmoet ons in echt en doe een gratis proefweek mee!

De vrouwen achter Balans & Dans

Balans & Dans is een kleine en gezellige groepslessenstudio speciaal voor vrouwen en kinderen. Bij ons zijn alle vrouwen welkom, het maakt niet uit van welke nationaliteit, religie of achtergrond. Uit ervaring weten Viviane en Marjolijn dat groepslessen voor 95% uit vrouwelijke deelnemers bestaat. Daarom hebben ze besloten om de lessen nu speciaal te richten op de vrouw. Om de mannen niet helemaal buiten te sluiten, zullen er regelmatig specials worden georganiseerd waarbij mannen ook welkom zijn. Het doel van Balans &  Dans is vrouwen in een gezellige en ongedwongen sfeer te laten ervaren hoe leuk sporten kan zijn. 

Marjolijn

Hi! Mijn naam is Marjolijn. Ik hebt lange tijd in Griekenland gewoond en daar in het toerisme gewerkt. Toen ik in 2000 terug kwam in Nederland ben ik een hele andere weg ingeslagen en de sportwereld in gegaan. Behalve een all-round aerobicsopleiding, heb ik tevens verschillende fitness, Pilates,PowerYoga  en personaltrainer opleidingen gedaan en ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente met verschillende specialismes. Als collega’s bij een sportschool in Lelystad besloten Viviane en ik om ooit een groepslessenstudio voor ons zelf te beginnen. Inmiddels jaren verder hebben wij het plan eindelijk kunnen uitvoeren en is Balans & Dans een feit.

Viviane

Ola! Ik ben Viviane, geboren en getogen in Brazilië in een zeer muzikale familie. Vanaf kleins af danste ik met mijn familie verschillende ritmes… gewoon in de woonkamer! Na jaren in verschillende sportscholen te hebben gewerkt, heb ik samen met Marjolijn Balans & Dans opgericht. Een kleinschalige studio waar je professionaliteit en gezelligheid vindt, maar vooral een plek waar je jezelf kan zijn! Ik ben all-round instructrice en geef veel lessen, van Pilates en Aerial Yoga naar Zumba, met veel 'Brazilian moves'. Hiernaast ben ik op zoek gegaan naar mijn persoonlijke en spirituele groei. Inmiddels heb ik de opleiding Kundalini Yoga Docente afgerond en geef ik met veel plezier deze les. Op dit moment volg ik een opleiding tot Adem Coach, een van mijn grootste passies.

Het Balans & Dans team

Sabina

Zumba

Hey ladies! Mijn naam is Sabina en ik geef de Zumba les op dinsdagavond bij Balans & Dans. Ik gebruik in mijn les zoveel mogelijk verschillende stijlen zodat er voor iedereen iets leuks bij zit. Nog nooit zumba gedaan maar wel intresse om een keer mee te doen? Geen probleem, ik heb voor iedereen leuke en interessante opties!

Romy

Selectie Team, HipHop/Streetdance

Hai! Mijn naam is Romy Jooren en ik geef nu 2 jaar les bij Balans & Dans waar het altijd super gezellig is! Ik geef op  de vrijdag hiphop/ Streetdance, wedstrijd training aan het demo team en Zumba aan volwassenen. Ik dans zelf al vanaf mijn 4e jaar in Almere en heb ook een dansopleiding in Arnhem gedaan. Ik dans nog steeds voor mezelf en zit ook in mijn eigen demo team.

Bo

Easy Shape,  Power Burning

Hey daar! Ik ben Bo en ik werk sinds 2013 in deze leuke dansschool. Mijn doelstelling is om iedereen plezier te laten ervaren tijdens een lekkere dansles of pittige sport workout. Bij mij kun je Easy Shape en Power Burning volgen. In deze lessen is mijn motivatie aan iedereen om het maximale uit jezelf te halen.  Laat je inspireren door wat je voelt, leert en ervaart om samen doelen je te bereiken!

Ayse

Yin Yoga

Hai, mijn naam is Ayse Bayrak.Oorspronkelijk kom ik uit het basisonderwijs. Daar werkte ik 16 jaar als leerkracht. Omdat ik zelf al yoga had ontdekt wilde ik dat ook onderwijzen aan mijn leerlingen. Al gauw zeiden de moeders" wij willen ook" en heb ik de yin yoga en power yoga opleiding bij de Aalo gedaan. Inmiddels geef ik nu 4 jaar yoga les en doe ik dagelijks mijn eigen practice. Ik heb les gehad bij verschillende docenten en heb mijn eigen yinyoga style ontwikkeld. Ik hoop jullie te zien in mijn les. Namaste

Lottie

Yoga

Hoi! Ik ben Lottie de Bruijn en ik ben sinds 2015 yoga docente bij Balans & Dans. Ik heb inmiddels 550 uur aan gecertificeerde opleidingen gedaan. Ik ben begonnen als Aerial Yoga docente en heb me een jaar later verdiept in Yin Yoga waar ik een 200-uurs certificaat heb behaald in Amsterdam. Op Hawaii heb ik mijn 200-uurs certificaat gehaald voor Hatha, Vinyasa en Kundalini. Aanvullend heb ik nog 150 aan yoga trainingen gevolgd. Tegenwoordig woon ik in Portugal en geef ik 1 x per maand een Yin Specia les via ZOOM.

Mandy

Aerial Yoga, PoleFlow

Hoi, ik ben Mandy. Ik heb gestudeerd aan de dansacademie in Rotterdam en Tilburg. Hierna ben ik als full-time danseres en dansdocent gaan werken, waaronder bij Balans en Dans. 3 jaar geleden heb ik besloten om naar Australië te verhuizen. Hier heb ik 2 jaar met veel plezier gewoond, gewerkt en gereisd. In Australië heb ik ook een cursus Aerial Yoga docent gevolgd. Hierna ben ik door vele landen in Zuidoost-azië gereist. Sinds kort ben ik terug in Nederland en geef ik weer met veel plezier les bij Balans en Dans!

Daphne

Zumba, Zumba Toning, La Blast

Hi, Daphne hier! Vanaf mijn 11de jaar had ik maar één interesse en dat was dansen. Ik ben vele jaren actief geweest in het wedstrijddansen samen met mijn broer. Bij Balans & Dans heb ik mezelf ontwikkeld tot een gecertificeerd Zumba docent. Daarnaast is ben ik ook gecertificeerd La Blast instructeur. La blast is geïnspireerd op het voor mij bekende Ballroom en Latijns Amerikaanse dansen. Kortom, ga jij graag los op de dansvloer, maar wil jij ondertussen ook werken aan jouw coördinatie en conditie? Dan is een dansles bij mij echt iets voor jou.

Ingrid

In Balans Zwanger

Mijn naam is Ingrid Groenesteijn. Ik ben van beroep oefentherapeurt Mensendieck. Ik behandel en coach mensen op het gebied van houding, bewegen en leefstijl.  Ik vind het ook erg leuk om groepen vrouwen te begeleiden tijdens hun zwangerschap en hen (en partner) voor te bereiden op de bevalling. Als moeder van 3 kinderen weet ik hoe bijzonder de zwangerschapsperiode en het krijgen van een kindjes is. Ik geef dan ook met veel plezier de les  "In Balans Zwanger".  Tijdens de les werk je op een positieve manier naar de geboorte van je kindje toe. D.m.v. diverse oefeningen breng en houd je je lichaam in balans.Ook geef ik informatie en oefeningen om je goed voor te bereiden op de bevalling en de kraamperiode. De les wordt gegeven bij voldoende aanmeldingen. 

Desiree

Pole Flow

Hoi ik ben Desiree, in 2018 ben ik bij Balans & Dans begonnen met paaldansen en eigenlijk vanaf les 1 al verslaafd geraakt aan deze geweldige sport! Het is zo leuk om iedere keer jezelf weer te kunnen uitdagen. En wat ik nog leuker vind is om andere meiden enthousiast te maken en geef daarom met veel plezier les bij Balans en Dans. 
Ik zie je graag in de les! 

Maureen

Klassiek ballet, moderne dans

Hoihoi, mijn naam is Maureen Groenewegen. Al sinds ik 3 jaar ben dans ik! Ik ben begonnen met klassiek ballet en naarmate ik ouder werd kwamen er steeds meer stijlen bij. Zo goed als alle stijlen heb ik gedaan! In 2017 ben ik afgestudeerd aan de dansacademie in Utrecht. In 2018 en 2019 heb ik 7 maanden in Kopenhagen (Denemarken) gewoond en daarna heb ik 3 maanden in Hollywood (Amerika) gewoond. In Hollywood heb ik mijn diploma mogen ontvangen als uitvoerend danser aan the International Dance Academy. Al sinds mijn 15e geef ik les aan alle leeftijden in allerlei stijlen. Ik vind het geweldig om de vooruitgang van de leerlingen te zien in de les! Zelf vind ik het belangrijk dat de lessen leuk en gezellig zijn, maar er moet natuurlijk ook hard gewerkt worden! Ook ben ik een fan van uitdaging in mijn lessen. In mijn lessen vind ik het belangrijk om te weten wat jij van de les vond. Als je iets niet zo fijn vond kan je dat gerust tegen mij zeggen, dan kan ik daar wat aan doen, zodat we de volgende keer een leuke les voor ons allemaal kunnen hebben!

Oumaima

Peuterdans, kids dance, contitie training

Heyy Heyy! Mijn naam is Oumaima Chafi en ik geef dit jaar als docent les bij Balans & Dans. Ik ben begonnen als stagiaire en doorgegroeid tot docent binnen Balans & Dans. ik verzorg iedere woensdag de Peuterdans, Kids Dance & Conditie Training aan het Demo team. Ook ben ik receptioniste binnen Balans & Dans en zal ik dus altijd voor u klaar staan.

Ik kan niet wachten u te ontmoeten tijdens mijn lessen of bij de receptie…...TOT SNEL

Rishma

Yoga

Namasté, ik ben Rishma Sahadat, yogalover & yogateacher. Bij Balans&Dans kwam ik na jaren weer in aanraking met yoga. Door yoga heb ik mijzelf beter leren kennen. Even pas op de plaats en aandacht voor mijzelf. Yoga heeft mij heel fijn door mijn persoonlijke processen heen geholpen en doet dat nog steeds. Toen de kans zich voordeed om de 200-uurs YogaTeacherTraining te gaan doen, heb ik dit met beide handen aangegrepen. Daarna wist ik het zeker, ik wilde wat yoga met mij gedaan had/ doet, delen met anderen. En nu combineer ik het yoga lesgeven naast mijn kantoorbaan als HR professional. Ik help jou graag tijdens mijn lessen om te luisteren naar je lichaam en wat je echt nodig hebt. Zie ik je gauw? 

Namasté - het licht in mij, groet het licht in jou 
 

Suzana

Yoga

Hallo jij, 

Ik ben Suzana en sinds november 2020 geef ik yoga les bij deze prachtige sportschool. Sinds ik zelf ben begonnen aan yoga, heb ik veel geleerd over lichaam, geest, en vooral de verbinding tussen de twee. Uiteindelijk heb ik besloten mijzelf te scholen in het beoefenen en les geven in yoga. Nu, een heleboel lessen volgen - en geven verder, wil ik de verrijking die het in mijn leven heeft gebracht delen met anderen. In mijn lessen zijn we op zoek naar rust in lichaam en geest. Wij zijn met zachte en kleine stapjes ons zelfbewustzijn aan het vergroten door te leren luisteren naar ons lichaam. Ik geef yin yoga en yin yang yoga maar soms ook Kundalini.

Hopelijk tot binnenkort 
Sat Nam