--
Ontmoet het team!
Lees hier in het kort wie wij zijn en wat we doen.
Ontmoet ons in echt en doe een gratis proefweek mee!

De vrouwen achter Balans & Dans

Balans & Dans is een kleine en gezellige groepslessenstudio speciaal voor vrouwen en kinderen. Bij ons zijn alle vrouwen welkom, het maakt niet uit van welke nationaliteit, religie of achtergrond. Uit ervaring weten Viviane en Marjolijn dat groepslessen voor 95% uit vrouwelijke deelnemers bestaat. Daarom hebben ze besloten om de lessen nu speciaal te richten op de vrouw. Om de mannen niet helemaal buiten te sluiten, zullen er regelmatig specials worden georganiseerd waarbij mannen ook welkom zijn. Het doel van Balans &  Dans is vrouwen in een gezellige en ongedwongen sfeer te laten ervaren hoe leuk sporten kan zijn. 

Bekijken

Marjolijn

Hi! Mijn naam is Marjolijn. Ik hebt lange tijd in Griekenland gewoond en daar in het toerisme gewerkt. Toen ik in 2000 terug kwam in Nederland ben ik een hele andere weg ingeslagen en de sportwereld in gegaan. Behalve een all-round aerobicsopleiding, heb ik tevens verschillende fitness, Pilates,PowerYoga  en personaltrainer opleidingen gedaan en ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente met verschillende specialismes. Als collega’s bij een sportschool in Lelystad besloten Viviane en ik om ooit een groepslessenstudio voor ons zelf te beginnen. Inmiddels jaren verder hebben wij het plan eindelijk kunnen uitvoeren en is Balans & Dans een feit.

Viviane

Ola! Ik ben Viviane, geboren en getogen in Brazilië in een zeer muzikale familie. Vanaf kleins af danste ik met mijn familie verschillende ritmes… gewoon in de woonkamer! Na jaren in verschillende sportscholen te hebben gewerkt, heb ik samen met Marjolijn Balans & Dans opgericht. Een kleinschalige studio waar je professionaliteit en gezelligheid vindt, maar vooral een plek waar je jezelf kan zijn! Ik ben all-round instructrice en geef veel lessen, van Pilates en Aerial Yoga naar Zumba, met veel 'Brazilian moves'. Hiernaast ben ik op zoek gegaan naar mijn persoonlijke en spirituele groei. Inmiddels heb ik de opleiding Kundalini Yoga Docente afgerond en geef ik met veel plezier deze les. Ook de Opleiding Adem Coach-Emotionql Release heb ik sucessvol gevolgd en geef ik Adem Sessies individueel, in duos en Adem Cirkels in groepen. 

Het Balans & Dans team

Sabina

Zumba

Hey ladies! Mijn naam is Sabina en ik geef de Zumba les op dinsdagavond bij Balans & Dans. Ik gebruik in mijn les zoveel mogelijk verschillende stijlen zodat er voor iedereen iets leuks bij zit. Nog nooit zumba gedaan maar wel intresse om een keer mee te doen? Geen probleem, ik heb voor iedereen leuke en interessante opties!

Romy

Selectie Team, HipHop/Streetdance

Hai! Mijn naam is Romy Jooren en ik geef nu 2 jaar les bij Balans & Dans waar het altijd super gezellig is! Ik geef op  de vrijdag hiphop/ Streetdance, wedstrijd training aan het demo team en Zumba aan volwassenen. Ik dans zelf al vanaf mijn 4e jaar in Almere en heb ook een dansopleiding in Arnhem gedaan. Ik dans nog steeds voor mezelf en zit ook in mijn eigen demo team.

Bo

Easy Shape,  Power Burning

Hey daar! Ik ben Bo en ik werk sinds 2013 in deze leuke dansschool. Mijn doelstelling is om iedereen plezier te laten ervaren tijdens een lekkere dansles of pittige sport workout. Bij mij kun je Easy Shape en Power Burning volgen. In deze lessen is mijn motivatie aan iedereen om het maximale uit jezelf te halen.  Laat je inspireren door wat je voelt, leert en ervaart om samen doelen je te bereiken!

Miriam

Poleflow

Hi all, mijn naam is Miriam Olivia. Paaldansen is echt mijn passie en mijn leven. Voor corona was het mijn fulltime job. Ik perform op feesten, evenementen, bedrijfsfeesten etc in binnen en buitenland. Ik paaldans alweer 14 jaar en ik geef 10 jaar les. Hiervoor ben ik gecertificeerd. 
Ik hoop snel weer lekker te  knallen in de studio en kijk er echt ontzettend naar uit om te mogen paaldansen met jullie! Liefs, Miriam Olivia

Suzana

Yoga

Hallo jij, Ik ben Suzana en sinds november 2020 geef ik yoga les bij deze prachtige sportschool. Sinds ik zelf ben begonnen aan yoga, heb ik veel geleerd over lichaam, geest, en vooral de verbinding tussen de twee. Uiteindelijk heb ik besloten mijzelf te scholen in het beoefenen en les geven in yoga.Nu, een heleboel lessen volgen - en geven verder, wil ik de verrijking die het in mijn leven heeft gebracht delen met anderen.In mijn lessen zijn we op zoek naar rust in lichaam en geest. Wij zijn met zachte en kleine stapjes ons zelfbewustzijn aan het vergroten door te leren luisteren naar ons lichaam. Ik geef yin yoga en yin yang yoga maar soms ook Kundalini.Hopelijk tot binnenkort Sat Nam 
(Leef vanuit je eigen waarheid)

Daphne

Zumba, Zumba Toning, La Blast

Hi, Daphne hier! Vanaf mijn 11de jaar had ik maar één interesse en dat was dansen. Ik ben vele jaren actief geweest in het wedstrijddansen samen met mijn broer. Bij Balans & Dans heb ik mezelf ontwikkeld tot een gecertificeerd Zumba docent. Daarnaast is ben ik ook gecertificeerd La Blast instructeur. La blast is geïnspireerd op het voor mij bekende Ballroom en Latijns Amerikaanse dansen. Kortom, ga jij graag los op de dansvloer, maar wil jij ondertussen ook werken aan jouw coördinatie en conditie? Dan is een dansles bij mij echt iets voor jou.

Ingrid

In Balans Zwanger

Mijn naam is Ingrid Groenesteijn. Ik ben van beroep oefentherapeurt Mensendieck. Ik behandel en coach mensen op het gebied van houding, bewegen en leefstijl.  Ik vind het ook erg leuk om groepen vrouwen te begeleiden tijdens hun zwangerschap en hen (en partner) voor te bereiden op de bevalling. Als moeder van 3 kinderen weet ik hoe bijzonder de zwangerschapsperiode en het krijgen van een kindjes is. Ik geef dan ook met veel plezier de les  "In Balans Zwanger".  Tijdens de les werk je op een positieve manier naar de geboorte van je kindje toe. D.m.v. diverse oefeningen breng en houd je je lichaam in balans.Ook geef ik informatie en oefeningen om je goed voor te bereiden op de bevalling en de kraamperiode. De les wordt gegeven bij voldoende aanmeldingen. 

Desiree

Pole Flow

Hoi ik ben Desiree, in 2018 ben ik bij Balans & Dans begonnen met paaldansen en eigenlijk vanaf les 1 al verslaafd geraakt aan deze geweldige sport! Het is zo leuk om iedere keer jezelf weer te kunnen uitdagen. En wat ik nog leuker vind is om andere meiden enthousiast te maken en geef daarom met veel plezier les bij Balans en Dans. 
Ik zie je graag in de les! 

Oumaima

Peuterdans, kids dance, contitie training

Heyy Heyy! Mijn naam is Oumaima Chafi en ik geef inmiddels al weer geruime tijd les bij Balans & Dans. Ik ben begonnen als stagiaire en doorgegroeid tot docent voor kinder en shape lessen.Ik verzorg iedere woensdag de Peuterdans, Kids Dance  en Step&Burn . Op vrijdag geef ik Streetdance en op zondag Step&Burn. Ook ben ik receptioniste binnen Balans & Dans en zal ik dus altijd voor u klaar staan.  Ik kan niet wachten u te ontmoeten tijdens mijn lessen of bij de receptie…...TOT SNEL

Kaylene

Yoga

Hoi, Ik ben Kaylene Liebenberg, in Zuid-Afrika geboren en getogen, en sinds 2014 een yogadocent. Ik geef in veel verschillende vormen van Yoga les, onder andere Klassieke Hatha, Ashtanga, Bikram, Restorative Yoga, Raja Yoga, Yin Yoga, Easyflow, Vinyasaflow, Aerial Yoga, Restorative Aerial, Deep Relax Aerial, en Pilates. Als kind had ik een ernstige botziekte, osteomyelitis. Na vele ziekenhuisopnames en operaties, waaronder een gedeeltelijke amputatie van één van mijn ribben, werd mij door artsen verteld dat ik gehandicapt zou zijn voor de rest van mijn leven. Niet te geloven dat ik ze geloofde voor zo veel jaren! . Yoga heeft me geleerd me niet neer te leggen bij de beperkingen die andere me opleggen. Mijn wens voor iedereen : gebruik Yoga om jezelf te bevrijden en je ware zelf te zijn!

Odessa

Afrodance/Dancehall

Hi allemaal, mijn naam is Odessa geboren en getogen in Amsterdam en nu sinds kort verhuist naar het leuke Lelystad. Ik heb de opleidingen Art en Entertainment Dans en jongerencoach afgerond. Ik geef al 8 jaar dansles op verschillende plekken door heel Nederland, ook heb ik veel optredens gedaan in het buitenland als uitvoerend danseres, dansles geven is toch meer mijn passie. Ik geef de dansstijlen afro dance en dancehall een lekkere dansstijl waar niks te gek is en alles kan! In mijn lessen vind ik het dan ook heel erg belangrijk dat we lekker veel plezier maken en er een veilige sfeer is om te zijn wie je bent. Iedereen is uniek op zijn of haar manier en dat is het belangrijkste. Kom je ook gezellig swingen op de lekkere ritmische muziek van afrodance en dancehall? Voel je vrij iedereen is welkom, tot snel in mijn les. 

Sylvia

Receptie

Hi! Mijn naam is Sylvia. Ik ben geboren in Emmeloord en startte daar al vroeg aan twirlen... weet je wel? met zo'n stokje zwaaien! Hier heb ik ook enige ervaring aan (ballet) dansen opgedaan. Net zo goed als de dames van Balans&Dans? I'd wish! Sinds ik ben verhuisd naar Lelystad heb ik niet zo veel meer aan beweging gedaan... wel probeer ik mijn momentjes voor yoga te pakken en sta ik in de zomer graag op 't strand Poi te oefenen. Ook heb ik wel eens wat lesjes paaldansen gevolgd, zo ook hier bij Balans&Dans... U kunt mij tegen komen tijdens de vele leuke lessen die worden gegeven, maar u zult mij voornamelijk op woensdag bij de receptie zien. Tot dan!" 

Miranda

Power Shape

Ik ben Miranda Rebel en woon in Lelystad, heb 2 jongens van 12 en 14 jaar.Ik heb altijd gewerkt in de administratie maar merkte dat dit niet mijn ding was. Ik heb mij destijds helemaal omgeschoold om les te kunnen geven in de sport wat echt mijn passie is. Ik heb diversen opleidingen gevolgd waaronder aerobic, bodyshape, fitvak A en B etc.Nu mag ik het team van Dans & Balans komen versterken met een power shape les op de dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. Dit zal een combinatie les zijn van kracht (spierverstevigend) en uithoudingsvermogen. Momenteel werk ik in een Sportschool in Dronten waar ik altijd een freestlyle les geef en aan mijn huis heb ik een kleine studio waar ik personal training geef. Nu heb je een beetje een beeld van wie ik ben en wat ik doe en hoop ik je te zien in mijn les op de dinsdagavond!

 

new

new

new