--
Ontmoet het team!
Lees hier in het kort wie wij zijn en wat we doen.
Ontmoet ons in echt en doe een gratis proefweek mee!

De vrouwen achter Balans & Dans

Balans & Dans is een kleine en gezellige groepslessenstudio speciaal voor vrouwen en kinderen. Bij ons zijn alle vrouwen welkom, het maakt niet uit van welke nationaliteit, religie of achtergrond. Uit ervaring weten Viviane en Marjolijn dat groepslessen voor 95% uit vrouwelijke deelnemers bestaat. Daarom hebben ze besloten om de lessen nu speciaal te richten op de vrouw. Om de mannen niet helemaal buiten te sluiten, zullen er regelmatig specials worden georganiseerd waarbij mannen ook welkom zijn. Het doel van Balans &  Dans is vrouwen in een gezellige en ongedwongen sfeer te laten ervaren hoe leuk sporten kan zijn. 

Marjolijn

Hi! Mijn naam is Marjolijn. Ik hebt lange tijd in Griekenland gewoond en daar in het toerisme gewerkt. Toen ik in 2000 terug kwam in Nederland ben ik een hele andere weg ingeslagen en de sportwereld in gegaan. Behalve een all-round aerobicsopleiding, heb ik tevens verschillende fitness en personaltrainer opleidingen gedaan en ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente met een specialisme in kinderen. Als collega’s bij een sportschool in Lelystad besloten Viviane en ik om ooit een groepslessenstudio voor ons zelf te beginnen. Inmiddels jaren verder hebben wij het plan eindelijk kunnen uitvoeren en is Balans & Dans een feit.

Viviane

Ola! Ik ben Viviane, geboren en getogen in Brazilië in een zeer muzikale familie. Vanaf kleins af danste ik met mijn familie verschillende ritmes… gewoon in de woonkamer! Na jaren in verschillende sportscholen te hebben gewerkt, heb ik samen met Marjolijn Balans & Dans opgericht. Een kleinschalige studio waar je professionaliteit en gezelligheid vindt, maar vooral een plek waar je jezelf kan zijn! Ik ben all-round instructrice en geef veel lessen, van Pilates en Aerial Yoga naar Zumba en Power Burning met veel 'Brazilian moves'. Hiernaast ben ik opzoek gegaan naar persoonlijk en spirituele groei.Inmiddels heb ik de opleiding Kundalini Yoga Docente afgerond en geef ik met veel plezier deze les. 

Het Balans & Dans team

Sabina

Zumba

Hey ladies! Mijn naam is Sabina en ik geef de Zumba les op dinsdagavond bij Balans & Dans. Ik gebruik in mijn les zoveel mogelijk verschillende stijlen zodat er voor iedereen iets leuks bij zit. Nog nooit zumba gedaan maar wel intresse om een keer mee te doen? Geen probleem, ik heb voor iedereen leuke en interessante opties!

Romy

Demotraining, Zumba, HipHop/Streetdance

Hai! Mijn naam is Romy Jooren en ik geef nu 2 jaar les bij Balans & Dans waar het altijd super gezellig is! Ik geef op  de vrijdag hiphop/ Streetdance, wedstrijd training aan het demo team en Zumba aan volwassenen. Ik dans zelf al vanaf mijn 4e jaar in Almere en heb ook een dansopleiding in Arnhem gedaan. Ik dans nog steeds voor mezelf en zit ook in mijn eigen demo team.

Bo

Easy Shape,  Peuterdans

Hey daar! Ik ben Bo en ik werk sinds 2013 in deze leuke dansschool. Mijn doelstelling is om iedereen plezier te laten ervaren tijdens een lekkere dansles of pittige sport workout. Bij mij kun je Easy Shape en Power Burning volgen. In deze lessen is mijn motivatie aan iedereen om het maximale uit jezelf te halen.  Laat je inspireren door wat je voelt, leert en ervaart om samen doelen je te bereiken!

Maaike

Hip-Hop

Hoi! Ik ben Maaike en ik geef de hiphop/streetdance en Female HipHop lessen bij Balans & Dans. Mijn danslessen bestaan uit een combinatie van de stijlen hiphop, dancehall en afro dance. Tijdens de trainingen werken we aan onze spierkracht en flexibiliteit, om de choreografieën zo strak mogelijk uit te kunnen voeren. We werken hard, maar altijd met heel veel plezier! Kom langs voor een proefles, dan ervaar je het zelf.

Lottie

Yoga

Hoi! Ik ben Lottie de Bruijn en ik ben sinds 2015 yoga docente bij Balans & Dans. Ik heb inmiddels 550 uur aan gecertificeerde opleidingen gedaan. Ik ben begonnen als Aerial Yoga docente en heb me een jaar later verdiept in Yin Yoga waar ik een 200-uurs certificaat heb behaald in Amsterdam. Op Hawaii heb ik mijn 200-uurs certificaat gehaald voor Hatha, Vinyasa en Kundalini. Aanvullend heb ik nog 150 aan yoga trainingen gevolgd. Dit geeft mij de ruimte en vrijheid om een yoga les in te richten naar de behoefte van mijn leerlingen.

Mandy

Aerial Yoga

Hoi, ik ben Mandy. Ik heb gestudeerd aan de dansacademie in Rotterdam en Tilburg. Hierna ben ik als full-time danseres en dansdocent gaan werken, waaronder bij Balans en Dans. 3 jaar geleden heb ik besloten om naar Australië te verhuizen. Hier heb ik 2 jaar met veel plezier gewoond, gewerkt en gereisd. In Australië heb ik ook een cursus Aerial Yoga docent gevolgd. Hierna ben ik door vele landen in Zuidoost-azië gereist. Sinds kort ben ik terug in Nederland en geef ik weer met veel plezier les bij Balans en Dans!

Daphne

Zumba, Zumba Toning, La Blast

Hi, Daphne hier! Vanaf mijn 11de jaar had ik maar één interesse en dat was dansen. Ik ben vele jaren actief geweest in het wedstrijddansen samen met mijn broer. Bij Balans & Dans heb ik mezelf ontwikkeld tot een gecertificeerd Zumba docent. Daarnaast is ben ik ook gecertificeerd La Blast instructeur. La blast is geïnspireerd op het voor mij bekende Ballroom en Latijns Amerikaanse dansen. Kortom, ga jij graag los op de dansvloer, maar wil jij ondertussen ook werken aan jouw coördinatie en conditie? Dan is een dansles bij mij echt iets voor jou.

Ingrid

In Balans Zwanger

Mijn naam is Ingrid Groenesteijn. Ik ben van beroep oefentherapeurt Mensendieck. Ik behandel en coach mensen op het gebied van houding, bewegen en leefstijl.  Ik vind het ook erg leuk om groepen vrouwen te begeleiden tijdens hun zwangerschap en hen (en partner) voor te bereiden op de bevalling. Als moeder van 3 kinderen weet ik hoe bijzonder de zwangerschapsperiode en het krijgen van een kindjes is. Ik geef dan ook met veel plezier de les  "In Balans Zwanger".  Tijdens de les werk je op een positieve manier naar de geboorte van je kindje toe. D.m.v. diverse oefeningen breng en houd je je lichaam in balans.Ook geef ik informatie en oefeningen om je goed voor te bereiden op de bevalling en de kraamperiode. De les wordt gegeven bij voldoende aanmeldingen. 

Yvette

Pole Flow

Mijn naam is Yvette. Ik ben geboren en getogen in Lelystad. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met (sportief) paaldansen. Ik was meteen verslaafd en ben na een tijdje ook de instructrice trainingen gaan volgen. Ik heb les gegeven aan huis en nu mag ik deze leuke sport bij Balans & Dans verzorgen.
Ik hoop dat jullie het een keer willen proberen, want iedereen kan het. Echt waar! Ik zie je graag in de les!

Lisa

Klassiek ballet, moderne dans

Hoi hoi, Mijn naam is Lisa en ik ga vanaf dit seizoen (2020-2021) de klassiek ballet en de moderne danslessen op de woensdagen geven. In 2016 ben ik afgestudeerd aan het MBO Dans in Goes en daarna ben ik nog verder gaan studeren aan de Fontys academie voor danseducatie in Tilburg (afgestudeerd 2020). In mijn lessen wil ik graag het plezier in dans overbrengen en mijn leerlingen motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen. Energie, plezier en dansgevoel staan daarom ook centraal in mijn danslessen. Hard werken maar tegelijkertijd ook altijd een feestje, hopelijk tot snel in één van mijn lessen!

Oumaima

Peuterdans, kids dance, contitie training

Heyy Heyy! Mijn naam is Oumaima Chafi en ik geef dit jaar als docent les bij Balans & Dans. Ik ben begonnen als stagiaire en doorgegroeid tot docent binnen Balans & Dans. ik verzorg iedere woensdag de Peuterdans, Kids Dance & Conditie Training aan het Demo team. Ook ben ik receptioniste binnen Balans & Dans en zal ik dus altijd voor u klaar staan.

Ik kan niet wachten u te ontmoeten tijdens mijn lessen of bij de receptie…...TOT SNEL