--
Ontmoet het team!
Lees hier in het kort wie wij zijn en wat we doen.
Ontmoet ons in echt en doe een gratis proefweek mee!

De vrouwen achter Balans & Dans

Balans & Dans is een kleine en gezellige groepslessenstudio speciaal voor vrouwen en kinderen. Bij ons zijn alle vrouwen welkom, het maakt niet uit van welke nationaliteit, religie of achtergrond. Uit ervaring weten Viviane en Marjolijn dat groepslessen voor 95% uit vrouwelijke deelnemers bestaat. Daarom hebben ze besloten om de lessen nu speciaal te richten op de vrouw. Om de mannen niet helemaal buiten te sluiten, zullen er regelmatig specials worden georganiseerd waarbij mannen ook welkom zijn. Het doel van Balans &  Dans is vrouwen in een gezellige en ongedwongen sfeer te laten ervaren hoe leuk sporten kan zijn. 

Marjolijn

Hi! Mijn naam is Marjolijn. Ik hebt lange tijd in Griekenland gewoond en daar in het toerisme gewerkt. Toen ik in 2000 terug kwam in Nederland ben ik een hele andere weg ingeslagen en de sportwereld in gegaan. Behalve een all-round aerobicsopleiding, heb ik tevens verschillende fitness en personaltrainer opleidingen gedaan en ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente met een specialisme in kinderen.
Als collega’s bij een sportschool in Lelystad besloten Viviane en ik om ooit een groepslessenstudio voor ons zelf te beginnen. Inmiddels jaren verder hebben wij het plan eindelijk kunnen uitvoeren en is Balans & Dans een feit.

Viviane

Ola! Ik ben Viviane, geboren en getogen in Brazilië in een zeer muzikale familie. Vanaf kleins af danste ik met mijn familie verschillende ritmes… gewoon in de woonkamer! Na jaren in verschillende sportscholen te hebben gewerkt, heb ik samen met Marjolijn Balans & Dans opgericht. Een kleinschalige studio waar je professionaliteit en gezelligheid vindt, maar vooral een plek waar je jezelf kan zijn! Ik ben all-round instructrice en geef veel lessen, van Pilates en Aerial Yoga naar Zumba en Power Burning met veel 'Brazilian moves'. Hiernaast ben ik opzoek gegaan naar persoonlijk en spirituele groei.Dat vond ik bij Kundalini Yoga. Ik volg een opleiding tot Kundalini Yoga docent en zal ook daarin binnenkort lessen geven. 

Het Balans & Dans team

Sabina

Zumba

Hey ladies! Mijn naam is Sabina en ik geef de Zumba les op dinsdagavond bij Balans & Dans. Ik gebruik in mijn les zoveel mogelijk verschillende stijlen zodat er voor iedereen iets leuks bij zit. Nog nooit zumba gedaan maar wel intresse om een keer mee te doen? Geen probleem, ik heb voor iedereen leuke en interessante opties!

Romy

Klassiek Ballet, Moderne Dans, Streetdance

Hai! Mijn naam is Romy Jooren en ik geef nu een jaar les bij Balans & Dans waar het altijd super gezellig is! Ik geef op de woensdag Klassiek Ballet en Moderne Dans aan de kinderen en op de vrijdag ga ik Streetdance en Demo Team 1 lesgeven. Ik dans zelf al vanaf mijn 4e jaar in Almere en heb ook een dansopleiding in Arnhem gedaan. Ik dans nog steeds voor mezelf en zit ook in mijn eigen demo team.

Cai

Pole Flow

Hai! Mijn naam is Cai en met veel plezier verzorg ik de Pole Flow lessen. Na werkzaam te zijn geweest als psychologe heb ik de overstap gemaakt naar begeleiding in de sport. Ik heb een opleiding in de paal dansen, Aerial Hoop en Aerial Yoga/Hammock gedaan. Hierin ben ik sinds 2013 mezelf blijven ontwikkelen. Ik hoop dat mensen vol energie en met een tevreden gevoel mijn lessen uitgaan. Oké… wel een beetje afgemat dan.

Bo

Easy Shape, Pole Flow, Peuterdans

Hey daar! Ik ben Bo en ik werk sinds 2013 in deze leuke dansschool. Mijn doelstelling is om iedereen plezier te laten ervaren tijdens een lekkere dansles of pittige sport workout. Bij mij kun je Easy Shape, Peuterdans en Pole Flow volgen. In deze lessen is mijn motivatie aan iedereen om het maximale uit jezelf te halen.  Laat je inspireren door wat je voelt, leert en ervaart om samen doelen je te bereiken!

Maaike

Clipdance, Hip-Hop

Hoi! Ik ben Maaike en ik geef de Clipdance en Female HipHop lessen bij Balans & Dans. Mijn danslessen bestaan uit een combinatie van de stijlen hiphop, dancehall en afro dance. Tijdens de trainingen werken we aan onze spierkracht en flexibiliteit, om de choreografieën zo strak mogelijk uit te kunnen voeren. We werken hard, maar altijd met heel veel plezier! Kom langs voor een proefles, dan ervaar je het zelf.

Sara

Receptioniste

Hoi hoi! Mijn naam is Sara Alihoesen. Als receptionise en administratief medewerkster bij Balans & Dans help ik de klanten graag met alle vragen omtrent abonnementen, reserveringen en wijzigingen. Kortom ben ik  een echte drukke duizendpoot bij Balans & Dans!

Nathalie

Pole Flow

Hoi! Ik ben Nathalie en sinds januari 2016 heb ik mijn passie in paaldansen gevonden. In 2018 besloot ik dat ik les wilde geven! Hier ben ik dan, bij Balans & Dans waar sporten écht een feestje is voor jong en oud! In mijn Pole Flow les kun je genieten van de sierlijkheid en kracht die paaldansen te bieden heeft. In mijn lessen kun je zowel Flow als Tricks en Combo’s verwachten. En ik zorg dat er altijd een niveau tussen zit voor jou! Heeft dit alles je interesse gewekt? Doe dan een lesje mee!

Lottie

Yoga

Hoi! Ik ben Lottie de Bruijn en ik ben sinds 2015 yoga docente bij Balans & Dans. Ik heb inmiddels 550 uur aan gecertificeerde opleidingen gedaan. Ik ben begonnen als Aerial Yoga docente en heb me een jaar later verdiept in Yin Yoga waar ik een 200-uurs certificaat heb behaald in Amsterdam. Op Hawaii heb ik mijn 200-uurs certificaat gehaald voor Hatha, Vinyasa en Kundalini. Aanvullend heb ik nog 150 aan yoga trainingen gevolgd. Dit geeft mij de ruimte en vrijheid om een yoga les in te richten naar de behoefte van mijn leerlingen.

Marscha

Hip-Hop

Hoi! Mijn naam is Marscha en ik geef de Hip-Hop en Demo Team 2 lessen. Na de Lucia Marthas Dansacademie, mijn opleiding aan de Frank Sanders' Akademie Muziektheater en in te hebben gespeeld in de Hans & Grietje musical ben ik aan het werk gegaan als all-round dans-, zang-, spel- en musicaldocente op scholen door heel Nederland.  Persoonlijke groei staat bij mij voorop, evenals het genieten van de weg naar perfectie. Het draait  niet om de eindbestemming, maar om de reis! Let's travel together and have fun doing it! 

Daphne

Zumba, Zumba Toning, La Blast

Hi, Daphne hier! Vanaf mijn 11de jaar had ik maar één interesse en dat was dansen. Ik ben vele jaren actief geweest in het wedstrijddansen samen met mijn broer. Bij Balans & Dans heb ik mezelf ontwikkeld tot een gecertificeerd Zumba docent. Daarnaast is ben ik ook gecertificeerd La Blast instructeur. La blast is geïnspireerd op het voor mij bekende Ballroom en Latijns Amerikaanse dansen. Kortom, ga jij graag los op de dansvloer, maar wil jij ondertussen ook werken aan jouw coördinatie en conditie? Dan is een dansles bij mij echt iets voor jou.

Ingrid

In Balans Zwanger

Mijn naam is Ingrid Groenesteijn. Sinds 1999 ben ik werkzaam als oefentherapeut Mensendieck in Lelystad. Ik vind het erg leuk vrouwen te begeleiden tijdens hun zwangerschap en hen (en hun partner) voor te bereiden op de bevalling. Ik geef met veel plezier de lessen In Balans Zwanger bij Balans & Dans. Tijdens deze groepslessen werk je op een positieve manier naar de geboorte van je kindje toe. Je krijgt oefeningen en informatie om je goed voor te bereiden op de bevalling en de kraamperiode. Ik zou he leuk vinden om je in de les op woensdagavond te verwelkomen!

Jony

Pole Flow

Hoi! Ik ben Jony en ik ben docent Pole Flow bij Balans & Dans. Sinds 3 jaar geleden mag ik mezelf paaldans instructrice noemen en geef ik met heel veel plezier les op verschillende locaties. Mijn passie voor paaldansen is zo’n 6 jaar geleden begonnen en is inmiddels uitgegroeid tot een absolute verslaving. Paaldansen is voor mij de perfecte combinatie van sport en plezier en is geschikt voor iedereen. Ik ben dan ook enorm trots dat ik onderdeel mag uitmaken van het geweldige team van Balans & Dans.