--
Altijd al Pole Flow willen doen? 
Op een elegante en sexy manier leren paaldansen? Dat doe je bij ons! Krijg je eerste week onbeperkt gratis lessen, je kan dan vrijblijvend aan alles meedoen!

Pole Flow

De les start met een warming up. Daarna wordt er aan spierkracht en lenigheid gewerkt, om vervolgens de techniek rondom en aan de danspaal te behandelen. Je zult versteld staan van de hoeveelheid oefeningen die mogelijk zijn! Pole Flow is een heerlijke les om te volgen. Alleen of met vriendinnen. Het is een verrassende les waaraan je jou eigen draai kan geven, stoer, elegant of sexy...maar vooral heel erg leuk! De Poleflow beginners is iedere zaterdag ochtend om 9.30 uur. Je hebt ongeveer 10 lessen nodig om met de intermediateles mee te doen. Vanaf 3 oktober is er ook een Poleflowles op de maandagavond om 20.15 uur. Dit is een les voor alle niveaus. Dus ook als je nog nooit Poleflow hebt gedaan of als je juist gevorderd bent kan/mag je aan deze les meedoen. .

Let op! Voor Pole Flow lessen dien je een yoga/pole abonnement of en onbeperkte 10 rittenkaart aan te schaffen. Bekijk de tarieven voor meer informatie hierover. Bij een gratis proefweek zijn deze lessen wel onbeperkt te volgen!

Meer weten over onze Dans lessen?