--
Heb je een leuke les gevonden? 
Hieronder vind je de tarieven voor alle lessen.
Je kunt altijd eerst een gratis proefweek aanvragen!

Tarieven

Heb je een leuke Balans, Dans, Shape of Kids les gevonden? Hieronder vind je een prijsoverzicht voor alle lessen. Met een abonnement kan je elke les volgen die je maar wilt (met uitzondering van Better Belly, cursussen en de pakket lessen). Vrouwen kunnen een onbeperkt aantal lessen in de week volgen, maar let op: voor de kids zijn hier speciale abonnementen voor.
De tarieven voor de cursussen varieren. De tarieven en het totaal aantal lessen vind je terug op de desbetreffende pagina's.

Bij inschrijving rekenen wij eenmalig €25,- inschrijfkosten en €5,- voor jouw eigen Balans & Dans pasje. Dit pasje gebruik je om binnen te komen door deze bij de ingang te scannen. Zo kunnen wij ook bijhouden welke lessen je volgt.

Liever eerst een gratis proefweek? Meld je dan hier aan! Tijdens de proefweek mogen vrouwen onbeperkt alle lessen van Balans & Dans volgen en kinderen 3 kidslessen naar keuze.

Abonnement

Maand €40,50 / maand
Half jaar €36,50 / maand
Jaar €33,50 / maand
Better Belly     €35,- / maand

Better Belly (leden)*   

+ €25,- / maand

Kids Abonnement

Maand (1x per week) €25,- / maand
Kwartaal (1x per week)     €23,- / maand
Maand (2x perweek) €35,- / maand
Kwartaal (2x per week) 

€33,- / maand

Maand (onbeperkt) €45,- / maand
Kwartaal (onbeperkt) €39,67 / maand
Peuterdans (1x per week)   €22,50 / maand

10-Rittenkaart**

Beperkt €86,- / maand
Onbeperkt     €125,- / maand

Pakketten***

Pole Flow + €10,- / maand
Yoga Pakket      + €10,- / maand
Combi pakket + €15,- / maand

Cursussen

In Balans Zwanger         

€125,- / 10 lessen
       

* Dit is een speciale prijs voor huidige abonnementhouders. De prijs voor Better Belly wordt extra in rekening gebracht bovenop je huidige abonnement.
** Een 10-rittenkaart dient binnen 3 maanden volledig gebruikt te zijn. Na deze periode dien je een nieuwe aan te vragen als je hier nog gebruik van wilt maken.
*** De pakketten kunnen alleen in combinatie met een regulier abonnement gebruikt worden. De kosten van een pakket worden als extra kosten bovenop je huidige abonnement gerekend. Met het combi pakket kan je alle genoemde pakket lessen volgen. De lessen kunnen onbeperkt gevolgd worden.
**** 65-plussers krijgen 10% korting, Gezinskorting: als je met 2 of meer gezinsleden wonend op hetzelfde adres lid wordt hanteren we 5% korting vanaf het 2de gezinslid