--
Geïnteresseerd in Yin/Nidra Yoga? 
De ultieme ontspanning... dat is Yoga Nidra! Gecombineerd met Yin Yoga ervaar je de effecten van beide Yoga's in een les.Doe mee en krijg je eerste week onbeperkt gratis lessen, je kan dan vrijblijvend aan alles meedoen! In deze les zijn ook heren welkom.In deze les zijn ook heren welkom.

Yin/Nidra Yoga

In de Yin Yoga worden houdingen langer vast gehouden. Je gebuikt je lijf niet om in een houding te komen maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Yin les wat de meeste deelnemers aanspreekt. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam. Yin is even aandacht aan jezelf.
Yoga Nidra betekend letterlijk "slaap yoga". 
Na de Yin Yoga gaan wij diep ontspannen met Yoga Nidra.
Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt maar je bewustzijn is nog aan het werk op een wat diepere niveau. Hierbij balanceert jij op het lijntje tussen slapen en wakker zijn. Tijdens de Yoga Nidra wordt niets van jouw verwacht, geen moeilijke houdingen of stille meditaties. Je volgt mijn stem en reis met me mee. Ervaring is niet nodig. 
In deze les zijn heren ook welkom!
Let op! Voor de  Yoga  en Pole Flow lessen dien je yoga/pole abonnement af te sluiten. Bekijk de tarieven voor meer informatie hierover. Bij een gratis proefweek zijn deze lessen wel onbeperkt te volgen!

Meer weten over onze lessen?