--
Fitter, Gezonder & Slanker in 7 stappen!
Doe mee jij mee met onze 7 weekse voedingscursus?

Vanaf 7 Oktober start de voedingscursus met Marjolijn!

Terug van vakantie? Tijd om weer aan jezelf te werken? Tocht wat kilootjes erbij gekregen? Alweer moe en weinig energie? Doe mee met de 7 weekse cursus van Marjolijn, gediplomeerd gewichtsconsulente aangesloten bij de BGN en PuurGezond.

In 7 weken leer ik je stap voor stap op een hele eenvoudige manier je voedingspatroon aan te passen waardoor deze weer gezond wordt.

Omdat het stap voor stap gaat en je dus niet in 1 keer vanalles moet veranderen is het helemaal niet zo moeilijk.  Geen ingewikkeld dieet, geen dure supplementen of shakes maar lekker en puur eten!

Je zal zien dat je snel weer energie krijgt, je meer zelfvertrouwen krijgt waarschijnlijk wat afvalt en misschien wel het allerbelangrijkste weer kan genieten van eten!

Ik werk in groepjes van maximaal 8 dames. De cursus bestaat uit 7 lessen van een uur. Omdat ik een AGB-code heb wordt de cursus indien je een aanvullende ziektekostenverzekering hebt vaak (gedeeltelijk) vergoed.

 Wanneer:
- Vanaf vrijdag 1 oktober 9.30 tot 10.30 uur (7 weken lang)
- En vanaf woensdag 6 oktober 19.30 tot 20 30 uur (7 weken lang)

Kosten:     
- € 120,- voor 7 lessen inclusief een tas, weerstandsband, map met 7 stappen, een sportles en het boek PuurGezond en Slank in 8 stappen t.w.v. € 21,-

Lijk het je leuk om deel te nemen aan de voedingscursus? Meld je dan aan via de mail: info@balansendans.nl
 

Meer weten over onze lessen?