--
Helende Adem Cirkel voor Vrouwen
Laat je levensenergie weer vrij stromen!

Schrijf je in voor 17 mei en bespaar 5 euro.

Helende Adem Cirkel voor vrouwen  

Tijdens een ademcirkel verbinden we onze adem en daarmee verbinden we onszelf met dat wat er diep van binnen leeft. Alleen als we ontspannen in dat wat we op dit moment ervaren, kunnen we openen en loslaten. Ontspanning, aanwezigheid en adem vormen de drie-eenheid waarin transformatie plaatsvindt.

Tijdens de ademcirkels heeft ieder zijn eigen unieke proces. Het mooie aan samen ademen is, dat je met elkaar een energetisch veld opbouwt, waarin je elkaar versterkt. Het gezamenlijk doorleven van dit proces schept verbondenheid en een diepe herkenning van universele thema’s. Iedereen is welkom, van beginners tot mensen die al ervaren zijn met de verbonden adem.

Wij starten de middag met uitleg over wat wij gaan doen. Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie of adem cirkels.

Dan gaan wij mediteren en hart-dancing doen, om zo contact te maken met onszelf en voelen wat er in ons leeft. 

Vervolgens gaan wij liggen om te gaan ademen. De muziek gaat aan, je hoofd schakelt uit en je emotionale lichaam gaat aan. The magic starts! Verbondenheid, vrijheid, ruimte, healing. 
 
Na de ademsessie blijven we liggen voor een Yoga Nidra ontspanning.
Hierna komen we rustig terug in de ruimte. Er staat dan thee en iets lekkers voor je klaar. Er is ruimte voor sharing, voor degene die daar behoefte aan hebben. Alles mag, niets moet. Alleen luisteren is ook fijn.

Wij ontmoeten  jou graag,

liefs,
Viviane en Rose

Wanneer: Zaterdag 21 mei van 13 tot +/- 16:30 uur.
Kosten: Tot en met 17 mei: 40 euro. Vanaf 18 mei: 45 euro
Balans&Dans
Merwede 10
Lelystad

Blijf op de hoogte!