--
Zomer Activiteiten

De mantelzorger in het zonnetje!

vanaf 12 november 2021

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn onzichtbare helden! Ze zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Die zorg is vaak onzichtbaar. Daarom zet Balans&Dans in de week van 10 november mantelzorgers in de schijnwerpers: want hun zorg mag gezien worden.Zorg jij regelmatig voor een zorgbehoevende familielid, buur of vriend? Dan ben jij mantelzorger en ben jij van harte welkom om op 12, 13 of 14 november a.s.  een ontspannende yogales te volgen. Als mantelzorger ben je gewend om degene voor wie je zorgt met compassie te behandelen, maar behandel jij jezelf ook zo? Zelfcompassie heeft een positieve invloed op de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Gun jezelf die tijd en reserveer je plek door een mail te sturen naar info@balansendans.nl. De les is gratis, maar er zijn beperkte plekken, dus meld je snel aan! Vrijdag  12 november 10 uur Rust&HerstelYoga, Zaterdag 13 november10.15 uur Yin Yoga en Zondag 14 november 11.45 uur Yin/Nidra Yoga (in deze les zijn ook heren welkom).

 

Poleflow voor beginners

vanaf 13 november 2021

Altijd al willen leren paaldansen? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor de 10 weekse cursus Poleflow voor beginners. De eerste les is op zaterdag 13 november a.s. van 10.15 tot 11.30 uur. Voor 10 lessen betaal je € 125,- . Profiteer van onze eraly bird actie en schrijf je in voor 1 november en betaal geen inschrijfkosten! Voor informatie of inschrijving: stuur een mail naar info@balansendans.nl 

In Balans Zwanger 

vanaf 24 november 2021

Ben je minimaal 18 weken zwanger en wil je je goed voorbereiden op je bevalling en je conditie optimaal houden tijdens je zwangerschap? Dan is de 8 weekse cursus ïn Balans Zwanger " iets voor jou! De eerstvolgende cursus start op woensdagavond 24 november om 20 uur. Kosten € 120,- voor 8 lessen. (Kijk voor mogelijke (gedeeltelijke) vergoeding je zorgverzekeringspolis na)  Opgeven kan via info@balansendans.nl. 

Yogaspecial van Lottie via zoom

vanaf 25 september 2021

Lottie 1 van onze yogadocentes is deze maand naar Portugal verhuisd. Omdat ze heel veel fans bij B&D heeft en wij haar ook niet willen missen hebben we afgesproken dat ze 1 keer per maand op zaterdagochtend om 8 uur een yogales vanuit Portugal via zoom gaat geven. Voor deze les vraagt zij € 15,-. Opgeven/reserveren voor deze les kan via het reserveringssysteem of door ons een mailtje te sturen. 

Nieuwsoverzicht